Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ποιό λιπαντικό να επιλέξω για τo Volkswagen μου;

Υπάρχει μία πλήρης σειρά λιπαντικών κινητήρων της Mobil κατάλληλη για τα διάφορα μοντέλα της Volkswagen, τόσο για κινητήρες βενζίνης όσο και για πετρελαιοκινητήρες TDI.

Για παράδειγμα υπάρχουν λιπαντικά κινητήρων Mobil κατάλληλα για τα μοντέλα Volkswagen Golf όπως το VW Golf 1.9 TDI, και λιπαντικά κατασκευασμένα για τα μοντέλα Volkswagen Polo όπως το VW Polo 1.2 TSI.

Λιπαντικά Κινητήρων Mobil 1 για τα αυτοκίνητα Volkswagen

Το Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 έχει την έγκριση VW 504 00/507 00.
Το Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 έχει την έγκριση VW 504 00/507 00

Το Mobil 1 ESP Formula 5W-30 είναι πλήρους συνθετικής βάσης και λειτουργεί άμεσα βελτιώνοντας την απόδοση του καυσίμου*
2 στους 3 καταναλωτές εξοικονόμησαν καύσιμα με το Mobil1™*.

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30.
Mobil 1™ ESP Formula 5W-30

Ένα λιπαντικό κινητήρων σχεδιασμένο να προσφέρει εξαιρετικές ικανότητες καθαρισμού, προστασίας από την φθορά και συνολική απόδοση. Σχεδιασμένο ειδικά για να μεγιστοποιεί την διάρκεια ζωής του κινητήρα και την οικονομία καυσίμου*. Μιας και το Mobil 1 ESP Formula 5W-30 έχει την έγκριση VW 504 00/507 00, μπορείτε να νοιώθετε ασφαλείς να παραγγείλετε και να έχετε έτοιμο προς χρήση ένα εξαιρετικό λιπαντικό.


Volkswagen oil Approval VW 502 00 / Volkswagen oil Approval VW 505 00
Volkswagen oil Approval VW 502 00 /
Volkswagen oil Approval VW 505 00

Το Mobil 1 New Life™ 0W- 40 είναι ένα πλήρως συνθετικό λάδι το οποίο έχει εγκριθεί από την Volkswagen για τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα. Έχει την έγκριση VW 502 00 για τα αυτοκίνητα ντίζελ που απαιτεί το πρότυπο του πετρελαίου VW 505 00.


Ζητήστε Προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις των προϊόντων Mobil, παρακαλώ δείτε τα Τεχνικά Φυλλάδια Προϊόντων.

Είτε έχετε ένα μεγάλο οικογενειακό VW Passat Estate ή ένα μικρότερο VW Beetle, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ποιο Λιπαντικό για να σας βοηθήσει να βρείτε ποια λιπαντικά Mobil είναι κατάλληλα για το Volkswagen σας.

*Αποτελέσματα βασισμένα σε καταναλωτική έρευνα 1.103 χρηστών του Mobil 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, που διηξήχθη από την ιστοσελίδα www.mobil1.co.uk μεταξύ 01/02/2013 και 30/04/2013. Η οικονομία καυσίμου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και τις συνθήκες οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς εκτός από την απόδοση των λιπαντικών Mobil 1. Για την δυνατότητα εξοικονόμησης καυσίμου του Mobil 1 λιπαντικού σας, συμβουλευτείτε την περιγραφή του προϊόντος και τις προδιαγραφές του σε αυτόν τον ιστότοπο.


Πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας Mobil 1;

Πλήρως συνθετικά λιπαντικά όπως το Mobil 1 κυκλοφορούν μέσα στον κινητήρα του Volkswagen πιο εύκολα από ό, τι τα παραδοσιακά ορυκτέλαια, έτσι κινητήρας σας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Το Mobil 1 κυκλοφορεί ταχύτερα, ώστε ο κινητήρας σας να επιτυγχάνει κορυφαία απόδοση λειτουργίας γρηγορότερα. Και τα δύο αυτά οφέλη ενδεχομένως να σημαίνουν βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου που σημαίνει εξοικονομήσει χρημάτων από τα καύσιμα.

Με ποιό τρόπο τα πλήρως συνθετικά λιπαντικά προστατεύουν τον κινητήρα του Volkswagen μου;

Δοκιμές έχουν δείξει ότι το Mobil 1 μπορεί να φτάσει σε όλα τα κινούμενα μέρη του κινητήρα 15 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από ό,τι κάποια συμβατικά λιπαντικά. Μέχρι το λιπαντικό σας να κυκλοφορήσει πλήρως, τριβή μεταξύ των ξηρών μερών του κινητήρα θα μειώσει σταδιακά την διάρκεια ζωής του κινητήρα. Τα συνθετικά λιπαντικά κινητήρων, όπως το Mobil 1 αρχίζουν να κυκλοφορούν αμέσως, προστατεύοντας κάθε κινούμενο μέρος εντός του κινητήρα, που με την πάροδο του χρόνου μπορεί να σημαίνει μείωση του κόστους συντήρησης.

Ποιο λιπαντικό θα πρέπει να πάρω για το Volkswagen μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό στο αυτοκίνητό σας που να συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές της Volkswagen. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο Mobil 1 κατά την τακτική συντήρηση και σύμφωνα με το εγχειρίδιο του οχήματός σας δεν θα επηρεάσει την εγγύηση του κατασκευαστή της Volkswagen. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προτεινόμενα λιπαντικά Mobil, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ποιο Λιπαντικό και αναζητώντας την ακριβή μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.