Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 • Υπερτροφοδοτούμενο με Mobil 1

  Υπερτροφοδοτούμενο με Mobil 1

  Η τεχνολογία του λιπαντικού Mobil 1 ™ παρέχει δύο φορές
  μεγαλύτερη προστασία σε υψηλές θερμοκρασίες.*

  * Τα αποτελέσματα βασίζονται στις δοκιμές Hot Tube της Honda.


  Δες το βίντεο
 • Αρχική
 • Το Mobil 1™ για σύγχρονους κινητήρες

Το Mobil 1 ™ για σύγχρονους κινητήρες

Οι απαιτήσεις για οικονομία καυσίμου και μείωση των εκπομπών καυσαερίων έχουν αλλάξει τον τρόπο που σχεδιάζονται οι σημερινοί κινητήρες. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν πλέον επικεντρωθεί στη βελτίωση της αποδοτικότητας, ενώ ταυτόχρονα καλούνται να ικανοποιήσουν την ζήτηση των καταναλωτών για ολοένα και μεγαλύτερη ισχύ. Οι σύγχρονοι κινητήρες ικανοποιούν και τις δύο ανάγκες, με τη βοήθεια πολύπλοκων μηχανικών συστημάτων και της προηγμένης τεχνολογίας λιπαντικών. Γι 'αυτό το λιπαντικό κινητήρων Mobil 1 έχει σχεδιαστεί, δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι παρέχει εξαιρετική απόδοση και προστασία – ανεξάρτητα του τι κρύβεται κάτω από το καπό σας.

Η επανάσταση του στεροβιλοσυμπιεστή

Η επανάσταση του στεροβιλοσυμπιεστή

Υψηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας, υψηλότερες στροφές, μεγαλύτερη συμπίεση. Ανακαλύψτε τη σημασία του λιπαντικού Mobil 1 ™ στους σημερινούς κινητήρες turbo.
Η υβριδική τεχνολογία

Η υβριδική τεχνολογία

Όλο και περισσότερα υβριδικά οχήματα κυκλοφορούν στους δρόμους αυτές τις μέρες. Μάθετε πώς το λιπαντικό Mobil 1 ™ προστατεύει τους υβριδικούς κινητήρες.
Στροβιλοσυμπιεστές vs. Κομπρέσορες

Στροβιλοσυμπιεστές vs. Κομπρέσορες

Τόσο οι Στροβιλοσυμπιεστές (Turbochargers) όσο και οι Κομπρέσορες (Superchargers) χρησιμοποιούνται στους στις σύγχρονους κινητήρες, αλλά μόνο ένας προσφέρει επιπλέον ισχύ και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου.
Προστασία του Turbo στα 383,98 χιλιόμετρα

Προστασία του Turbo στα 383,98 χιλιόμετρα

H Underground Racing ωθεί τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες στα όρια τους. Ακούστε πώς το λιπαντικό Mobil 1 ™ καθιστά δυνατό κάτι τέτοιο.
Τεχνολογία Σταμάτα-Ξεκίνα

Τεχνολογία Σταμάτα-Ξεκίνα

Μάθετε το πώς δουλεύουν τα συστήματα Start-Stop και δείτε πώς το λιπαντικό κινητήρων Mobil1 ™ αποδίδει σε ακραίες δοκιμές οχημάτων με σύστημα start-stop.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.