Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Νέα προωθητική ενέργεια, «Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας, στα πρατήρια revoil.»

Το δίκτυο συνεργείων Mobil 1 Workshop και τα πρατήρια revoil, συνεργάζονται στην νέα προωθητική ενέργεια «Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας» στα πρατήρια revoil.

Η ενέργεια θα διαρκέσει από 20 Μαρτίου ως 20 Απριλίου. Οι πελάτες, που θα κάνουν αλλαγή λιπαντικών Mobil*, σε συνεργείο του δικτύου Mobil 1 Workshop, θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό για τα καύσιμα της εβδομάδας, στα πρατήρια revoil.

Τα βήματα είναι απλά.

• Οι πελάτες θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με ένα από τα συνεργεία του δικτύου Mobil 1 Workshop, μπαίνοντας στο www.novitron.gr/your-contest και επιλέγοντας οι ίδιοι το κοντινότερο συνεργείο.

• Αφού πραγματοποιήσουν την αλλαγή λιπαντικών Mobil* και λάβουν από το συνεργείο μοναδικό κωδικό και την απόδειξή τους, θα χρειαστεί να επισκεφθούν τη σελίδα www.novitron.gr/redeem_coupon, ώστε να τα καταχωρήσουν.

• Με τον τρόπο αυτό, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25/04. Η κλήρωση θα αναδείξει εξήντα (60) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν τα καύσιμα της εβδομάδας στα πρατήρια revoil, αξίας 20€.

Οι νικητές θα μπορέσουν, αφού λάβουν το μοναδικό κουπόνι-έπαθλο να το εξαργυρώσουν στα πρατήρια revoil**.

* Η προωθητική ενέργεια αφορά την αγορά-αλλαγή λιπαντικών (ποσότητας >=3 λίτρων) σειράς Mobil 1, Mobil Super 3000, Mobil Super 2000 και Mobil City Logistics
**Οι νικητές που θα αναδειχθούν σε περιοχές, όπου δεν υπάρχει πρατήριο revoil (Πάτμος, Ρόδος, Χανιά) θα λάβουν ισόποσο έπαθλο εξαργύρωσης σε super market.

Λίγα λόγια για τα Mobil 1 Workshop

Τα κορυφαία λιπαντικά Mobil 1 τώρα διαθέτουν το «δικό τους» μοναδικό δίκτυο συνεργείων, Mobil 1 Workshop. Τα συνεργεία του δικτύου Mobil 1 Workshop είναι μια προνομιούχα ομάδα συνεργείων που χρησιμοποιούν το διεθνούς φήμης εμπορικό σήμα Mobil στην Ελλάδα. Στα μέλη του δικτύου μπορεί ο πελάτης να νιώσει ασφαλής ότι θα πραγματοποιήσει την αλλαγή λιπαντικού στο όχημά του με την απόλυτη ποιότητα και εγγύηση Mobil.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.