Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ TRANSPORT SHOW 2018

 

H Novitron συμμετέχει δυναμικά με τις κατηγορίες Mobil Delvac Heavy Duty & Light Duty στη φετινή, 3η Διεθνή έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Transport Show 2018, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων! Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας, το διάστημα από 18/10 ως 21/10/2018!

 Η εταιρία εκπροσωπεί ένα Brand συνώνυμο της ανώτερης ποιότητας και προσφέρει μία πλήρη σειρά λιπαντικών Mobil, για τον κλάδο βαρέων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με τις σειρές Μobil Delvac Heavy Duty & Light Duty αντίστοιχα. 

Με τη σειρά Mobil Delvac Heavy Duty, ο κινητήρας μένει σαν καινούριος, ενώ συμβάλει στην εξοικονόμηση καυσίμου. Η σειρά Mobil Delvac Light Duty, αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη σειρά λιπαντικών για τα Van και τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, που καταπονούνται από τις απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες οδήγησης στην πόλη! Τα λιπαντικά Mobil Delvac είναι σχεδιασμένα για να υπερβαίνουν τις απαιτήσεις/προδιαγραφές των κατασκευαστών και της βιομηχανίας, εξαντλητικά δοκιμασμένα στο εργαστήριο και σε πραγματικές συνθήκες και συνεχώς βελτιούμενα και πρωτοποριακά, ώστε να συνδυάζουν πάντα την άριστη απόδοση με τις τεχνολογίες αιχμής. 

Εδώ και πάνω από 90 χρόνια η σειρά Mbil Delvac αποτελεί την εφαρμογή της τεχνογνωσίας της Mobil για τα επαγγελματικά οχήματα. Οι πέντε μεγαλύτεροι κατασκευαστές βαρέων οχημάτων επιλέγουν Mobil.

Ελάτε να γνωρίσετε και εσείς τις κατηγορίες Mobil Delvac, να εμπιστευθείτε την εγγύηση Mobil και να προσφέρετε στην επιχείρησή σας τα οφέλη που της αξίζουν!


Βρείτε μας στον ΤΟΜΕΑ 4, περίπτερο 4.5. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.