Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Νέα Mobil Delvac™ MX ESP 15W-40 και Mobil Delvac™ MX ESP 10W-30 με βελτιωμένη σύνθεση

Picture2


Νέα σύνθεση λιπαντικού κινητήρα με νέα οφέλη απόδοσης

Η ExxonMobil προέβη στην βελτίωση της σύνθεσης δύο λιπαντικών της κατηγορίας λιπαντικών επαγγελματικών οχημάτων Mobil Delvac™. Το Mobil Delvac™ MX ESP 15W-40 και το Mobil Delvac™ MX ESP 10W-30 παρέχουν πλέον ισχυρότερη προστασία στους προηγμένης τεχνολογίας και ιδιαίτερα απαιτητικούς κινητήρες του σήμερα.

Για ποιο λόγο βελτιώθηκε η σύνθεση των προϊόντων Mobil Delvac™ MX ESP 15W-40 & 10W-30;

Το American Petroleum Institute (API) καθορίζει τα νέα πρότυπα για την επόμενη γενιά πετρελαιοκινητήρων βαρέων οχημάτων (HDV). Σύμφωνα με το πρόγραμμα PC-11, οι νέοι κανονισμοί των ΗΠΑ, CK-4 και FA-4, απαιτούν αυστηρές δοκιμές ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα λιπαντικά κινητήρων πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις απόδοσης HDV σε συνθήκες λειτουργίας με υψηλότερες θερμοκρασίες, μεγαλύτερες πιέσεις και για τις νέες τεχνολογίες μετάλλων.

Τι περισσότερο προσφέρει η νέα βελτιωμένη σύνθεση των Mobil Delvac™ MX ESP 15W-40 & 10W-30;

Οι κανονισμοί API δεν έχουν εφαρμογή στην ευρωπαϊκή αγορά. Υπερκαλύπτοντας όμως τα πρότυπα αυτά, η νέα σύνθεση των λιπαντικών Mobil Delvac™ MX ESP 15W-40 & 10W-30 μπορεί και προσφέρει βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόδοσης προστατεύοντας τους κινητήρες από τις δυσκολίες της καθημερινής οδήγησης. Αυτό οδηγεί στην ελαχιστοποίηση των βλαβών άρα του απροσδόκητου χρόνου διακοπής του οχήματος (παραμονή στο συνεργείο) αλλά και των συναφών δαπανών. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να χρησιμοποιήσετε στο όχημα σας ή να επικοινωνήσετε εκ νέου την βελτιωμένη σύνθεση των Mobil Delvac με τους πελάτες σας.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα απόδοσης της νέας βελτιωμένης σύνθεσης των Mobil Delvac™ MX ESP 15W-40 και Mobil Delvac™ MX ESP 10W-30 περιλαμβάνουν:

• Μειωμένος ρυθμός οξείδωσης που βοηθάει στην διατήρηση του βέλτιστου ιξώδους του λιπαντικού και στη μείωση σχηματισμού επικαθήσεων και ιζημάτων στον κινητήρα

• Μεγαλύτερη αντοχή στη διάτμηση – η διάτμηση οδηγεί σε ραγδαία μείωση του ιξώδους του λιπαντικού – που διατηρεί το εύρος θερμοκρασιών λειτουργίας του κινητήρα στα επιθυμητά επίπεδα.

• Αυξημένος έλεγχος του αερισμού, που μειώνει τα επίπεδα παγιδευμένων σωματιδίων αέρα στο λιπαντικό και ελαχιστοποιεί τη φθορά στον κινητήρα.

Τα αναμορφωμένα λιπαντικά είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές της Volvo (VDS-4.5), της Renault (RLD-4), καθώς και των βασικότερων κατασκευαστών επαγγελματικών οχημάτων, όπως η Mercedes-Benz και η MAN.

MX ESP pails

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.