Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Η Porsche και η ExxonMobil επεκτείνουν την επιτυχημένη τους συνεργασία

Porsche M1

Στουτγκάρδη. Είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες συνεργασίες στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας: Η Porsche και η ExxonMobil έχουν εργαστεί μαζί τα τελευταία 20 χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων λιπαντικών κινητήρων. Για να συμπέσει με αυτήν την επέτειο, επέκτειναν τη συνεργασία τους για άλλα πέντε χρόνια μέχρι το 2021.

328x246«Η ExxonMobil είναι ένας από τους στενότερους και πιο σημαντικούς εταίρους της συνεργασίας μας, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στην ανάπτυξη των κινητήρων παραγωγής μας, οι οποίοι εργοστασιακά λιπαίνονται με το λιπαντικό υψηλών επιδόσεων Mobil 1", λέει το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Έρευνα και την Ανάπτυξη της Porsche, , Dr Michael Steiner. "Κατά τα τελευταία 20 χρόνια, η ExxonMobil έχει συμβάλει σημαντικά στην καλή απόδοση των αγωνιστικών αυτοκινήτων μας. Προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της επιτυχημένης και αξιόπιστης συνεργασίας."

Η ExxonMobil υποστηρίζει τις Porsche σε προγράμματα όπως τα LMP1 και GT, συμπεριλαμβανομένων του αγώνα των 24 ωρών του Le Mans. Από το 2007, η εταιρεία με έδρα το Τέξας είναι επίσης ο χορηγός τίτλου του πρωταθλήματος Porsche Mobil 1 Supercup, την ναυαρχίδα των αγώνων Porsche σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η συνεργασία επεκτείνεται και σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος Porsche Carrera Cup, καθώς και στα πρωταθλήματα GT3 Cup Challenge της Μέσης Ανατολής και το πρωτάθλημα Porsche Sports Cup. "Αξιόπιστοι εταίροι, όπως η ExxonMobil παρέχουν φανταστική υποστήριξη και προσφέρουν υψηλό βαθμό προγραμματισμού», λέει ο επικεφαλής της Porsche Motorsport, ο Dr. Frank-Steffen Walliser. "Μαζί, έχουμε γιορτάσει αξέχαστες στιγμές με νίκες σε κλασικούς αγώνες μεγάλων αποστάσεων, όπως το Le Mans και η Daytona και κερδίζοντας τίτλους στα σημαντικότερα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο."

Μέγιστη απόδοση για μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία και την επιδίωξη της τελειότητας - αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από τη συνεργασία των δύο ισχυρών εμπορικών σημάτων στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Τα λιπαντικά του κινητήρα, τα οποία επιτρέπουν στα αγωνιστικά οχήματα της Porsche να παραδώσουν κορυφαίες επιδόσεις στις πίστες, βελτιώνουν επίσης τις οδηγικές επιδόσεις σε κάθε ιδιοκτήτη Porsche. Κάθε όχημα Porsche που φεύγει από το εργοστάσιο λιπαίνεται με λιπαντικό κινητήρων Mobil 1 με 0W-40 ιξώδες – σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα από τότε που ξεκίνησε η εταιρική αυτή σχέση.

Η συνεργασία μεταξύ της Porsche και την μεγαλύτερη εισηγμένη εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο, περιλαμβάνει επίσης τους τομείς του μάρκετινγκ, των επικοινωνιών και του after sales. Για τα προσεχή έτη, οι τομείς αυτοί προβλέπεται να ενταθούν περαιτέρω.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.