Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Η ExxonMobil χορηγός στην ομάδα Formula 1 της Red Bull Racing

960x239 exxonmobil and red bull partnership home page banner gr

Από 1η Ιανουαρίου 2017, η ExxonMobil θα είναι Technology Partner της ομάδας Formula 1 της Red Bull Racing παρέχοντας υψηλής απόδοσης λιπαντικά και καύσιμα στην ομάδα. Ξεκινώντας από την επόμενη σεζόν, τα παγκοσμίως αναγνωρίσιμα λιπαντικά Mobil 1 και τα καύσιμα Esso θα εμφανίζονται σε περίοπτη θέση, στα αυτοκίνητα και στις φόρμες και κράνη των οδηγών της ομάδας Red Bull Racing. 

431x204 red bull exxonmobil partnershipΗ Red Bull Racing είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην πρόσφατη ιστορία της Formula 1, έχοντας  κερδίσει 52 αγώνες Grand Prix, τέσσερα  παγκόσμια πρωταθλήματα οδηγών και τέσσερα κατασκευαστών κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 ετών. Έχουν τη νεότερη βάση οπαδών ανάμεσα σε όλες τις  ομάδες της Formula 1 και μια φήμη για τη σύνδεση με τους οπαδούς τους με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

"Η Red Bull Racing παρέχει μια δυναμική πλατφόρμα για να επιδείξει τα παγκόσμιας κλάσης λιπαντικά μας και τις τεχνολογίες καυσίμων", δήλωσε ο Matt Bergeron, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ για την ExxonMobil Καυσίμων & Λιπαντικών. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την οικοδόμηση μιας σχέσης με τους εξαιρετικούς νέους οδηγούς της Red Bull και την εδραίωση της φήμης τους ως ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και ανερχόμενους και οι οποίοι θα βοηθήσουν να προωθήσουμε τα προϊόντα μας σε νεότερες γενιές καταναλωτών."

Η σεζόν 2017 υπόσχεται να είναι συναρπαστική για τη Formula 1, που θεωρείται από πολλούς ως το απόλυτο σπόρ στο παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό και με ένα νέο ιδιοκτήτη να  επιθυμεί να διευρύνει τη βάση των θεατών από το ήδη εντυπωσιακό 1,5 δισεκατομμύριο τηλεθεατές σε περισσότερες από 170 χώρες. Θα υπάρξουν, επίσης, τα νέα αυτοκίνητα, με σκοπό να αυξηθεί η ταχύτητα και το θέαμα, φυσικά, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι οδηγοί και οι ομάδες θα εξακολουθήσουν να δίνουν έμφαση στην ασφάλεια.

"Πραγματοποιήσαμε μια εκτενή επισκόπηση του χαρτοφυλακίου της χορηγίας μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι ευθυγραμμίζεται με την επιχειρηματική στρατηγική και τα σχέδια ανάπτυξης μας», δήλωσε ο Kai Decker, διευθυντής της  ExxonMobil στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και τις χορηγίες. "Τα αποτελέσματα της αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου μας περιλαμβάνουν τη νέα χορηγία μας στο μπάσκετ με το ΝΒΑ, την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ομάδα Stewart-Haas Racing στο NASCAR, και τώρα τη συγκεκριμένη χορηγία μας με τη Red Bull Racing στη Formula 1. Με αυτές τις χορηγίες στο χαρτοφυλάκιο μας, είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε σημαντικά την αναγνωρισιμότητά μας μεταξύ των κοινό-στόχο μας∙ τις μεγάλες αγορές, σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη συναρπαστική χορηγία με αποκλειστικές εικόνες από τους αγώνες αλλά και το αγωνιστικό μας αυτοκίνητο.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.