Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Συνεργασία Mobil 1 και NBA

mobil 1 bottles official NBA oil 328Χ246

Η ExxonMobil και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΝΒΑ) δημιούργησαν τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη συνεργασία του πρωταθλήματος NBA στην κατηγορία λιπαντικών κινητήρων. Μέσω αυτής της νέας συνεργασίας, το Mobil 1 ™ θα είναι το επίσημο λιπαντικό κινητήρων του ΝΒΑ, της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών (WNBA) και του NBA Development League (NBA D-League) στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα.

 

 Δύο ιστορίες υψηλής απόδοσης

Η Παγκόσμιας κλάσης αριστεία δεν συμβαίνει εν μία νυκτί. Για περισσότερα από 40 χρόνια, οι μηχανικοί της ExxonMobil έχουν προωθήσει την επιστήμη και την τεχνολογία πίσω από κάθε σταγόνα λιπαντικού Mobil 1. Το Mobil 1 ήταν το πρώτο παγκοσμίως διαθέσιμο πλήρως συνθετικό λιπαντικό κινητήρων αυτοκινήτων, και ακόμη και σήμερα είναι ηγετική μάρκα συνθετικού λιπαντικού κινητήρων στον κόσμο. Κανένα λιπαντικό δεν είναι καλύτερο σε συνολική απόδοση από το Mobil 1.
Και κανένα πρωτάθλημα δεν είναι καλύτερο από το ΝΒΑ, όταν πρόκειται για το μπάσκετ. Ένα ασυναγώνιστο μείγμα διεθνούς ταλέντου και αθλητισμού, το ΝΒΑ αναγνωρίζεται ευρέως ως το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο. Από την ίδρυσή του το 1946, το πρωτάθλημα έχει αυξηθεί από 11 στις 30 ομάδες, καθώς συνεχίζει να παράγει μια απίστευτη λίστα αστέρων, MVPs και πρωταθλητών.

Μια μεγάλη ασίστ

Με αφοσίωση στην υψηλή απόδοση, η ExxonMobil και το λιπαντικό Mobil 1 είναι περήφανοι για την συνεργασία με το ΝΒΑ. «Σε συνεργασία με το ΝΒΑ, η ExxonMobil σκοπεύει σε μια πιο ενεργή συμμετοχή των καταναλωτών τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, που είναι, δύο από τις μεγαλύτερες αγορές της, αλλά και στην επέκταση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων της, κάτι που θα συμβάλει στην ενίσχυση της ηγετικής της θέσης, και της διάκρισης των προϊόντων της στη σημερινή ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά", δήλωσε ο Matt Bergeron, αντιπρόεδρος, μάρκετινγκ της ExxonMobil. «Θέλουμε να προσεγγίσουμε ένα πιο νεανικό και πιο διαφοροποιημένο σε σύνθεση καταναλωτικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα κοινό που ενδιαφέρεται για τα αυτοκίνητα και τις επιδόσεις τους. Η συνεργασία αυτή θα προωθηθεί εκτενώς από το Mobil 1 τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Κίνα, προωθώντας την κοινή φήμη τόσο για το NBA όσο και για το Mobil 1 για απόδοση πέρα από κάθε προσδοκία. "
Η νέα συνεργασία με το ΝΒΑ προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της ExxonMobil νέες διεθνείς αθλητικές συνεργασίες. Η νέα συνεργασία αποτελεί επίσης μία από τις πρώτες συσχετίσεις μεταξύ του λιπαντικού κινητήρων Mobil 1 και ένα σημαντικού αθλήματος εκτός από το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το Mobil 1 ήδη υποστηρίζει πολλές άλλες προσπάθειες υψηλής απόδοσης - από το NASCAR® στη Formula 1® και των κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο. Σχεδιασμένο για ακραίες συνθήκες, τα προηγμένα πλήρως συνθετικά λιπαντικά κινητήρων Mobil 1 έχουν αποδειχθεί ότι παρέχουν εξαιρετική απόδοση και την προστασία από τους -40 βαθμούς έως 260 βαθμούς Κελσίου.

 

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.