Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ΜΕΝΟΥΜΕ, ΑΣΦΑΛΩΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η παρουσία του Covid-19 στη χώρα μας έχει επηρεάσει την καθημερινότητα όλων σε κάθε επίπεδο.

H Novitron, έχοντας λάβει εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, βρίσκεται κοντά στους εργαζομένους αλλά και στους πελάτες της, συνεχίζοντας να παρέχει απρόσκοπτα τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της.

Διαβάστε Περισσότερα

Mobil Boxx

Η νέα πρόταση της Mobil, συνώνυμο της καινοτομίας, που στηρίζει τον επαγγελματία, σέβεται τον πελάτη και αγαπά το περιβάλλον.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακοίνωση νικητών ενέργειας «Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας, στα πρατήρια revoil.»

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού «Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας» σε συνεργασία με τα Mobil 1 Workshop και τα πρατήρια revoil.

Για να δείτε τους νικητές πατήστε εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέα προωθητική ενέργεια, «Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας, στα πρατήρια revoil.»

Το δίκτυο συνεργείων Mobil 1 Workshop και τα πρατήρια revoil, συνεργάζονται στην νέα προωθητική ενέργεια «Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας» στα πρατήρια revoil.

Διαβάστε Περισσότερα

ΒΑΛΕ MOBIL 1, ΚΕΡΔΙΣΕ PIRELLI !

 Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός της Novitron Βάλε Mobil 1, Κέρδισε Pirelli! Ευχαριστούμε όλους όσους άλλαξαν λάδια στο αυτοκίνητό τους με τα καλύτερα λιπαντικά της αγοράς, Mobil 1 στα μέλη του δικτύου Mobil 1 Workshop!

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ TRANSPORT SHOW 2018

 

H Novitron συμμετέχει δυναμικά με τις κατηγορίες Mobil Delvac Heavy Duty & Light Duty στη φετινή, 3η Διεθνή έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Transport Show 2018, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων! Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας, το διάστημα από 18/10 ως 21/10/2018!

Διαβάστε Περισσότερα

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.