Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Νέα προωθητική ενέργεια, «Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας, στα πρατήρια revoil.»

Το δίκτυο συνεργείων Mobil 1 Workshop και τα πρατήρια revoil, συνεργάζονται στην νέα προωθητική ενέργεια «Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας» στα πρατήρια revoil.

Διαβάστε Περισσότερα

ΒΑΛΕ MOBIL 1, ΚΕΡΔΙΣΕ PIRELLI !

 Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός της Novitron Βάλε Mobil 1, Κέρδισε Pirelli! Ευχαριστούμε όλους όσους άλλαξαν λάδια στο αυτοκίνητό τους με τα καλύτερα λιπαντικά της αγοράς, Mobil 1 στα μέλη του δικτύου Mobil 1 Workshop!

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ TRANSPORT SHOW 2018

 

H Novitron συμμετέχει δυναμικά με τις κατηγορίες Mobil Delvac Heavy Duty & Light Duty στη φετινή, 3η Διεθνή έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Transport Show 2018, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων! Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας, το διάστημα από 18/10 ως 21/10/2018!

Διαβάστε Περισσότερα

Mobil Serv Roll Out Webinar

 

Please join us for a webinar for authorized ExxonMobil distributors about the rollout of Mobil Serv.

If you can’t participate the live session, please register anyway – you will get notification when full recording is available so you can watch at your convenience.

Διαβάστε Περισσότερα

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.