Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Η εταιρεία μας

Η Novitron Α.Ε. είναι ο εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών Mobil στην Ελλάδα. Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως ένας από τους 5 διανομείς για τη χώρα, εκείνη την εποχή. Από τον Απρίλιο του 2012, η Novitron Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός διανομέας για όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας διαθέτει εγκαταστάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν 3000 τ.μ. αποθηκευτικού χώρου (3PL), δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε γρήγορη και αποτελεσματική παράδοση σε όλη την Ελλάδα, τόσο για χύμα, όσο και για συσκευασμένα λιπαντικά Mobil.

Το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας, μπορεί να σας προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές και τις βέλτιστες πρακτικές, που ταιριάζουν κάθε φορά στις ανάγκες της εταιρείας σας.

Προϊόντα και υπηρεσίες

Έχοντας υιοθετήσει αμιγώς πελατοκεντρική νοοτροπία, η εταιρεία μας προσφέρει μία πλήρη σειρά λιπαντικών Mobil για κινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και βιομηχανίας. Οι πελάτες μας, έχουν αναγνωρίσει τις προσπάθειές μας, για την παροχή ποιοτικών προϊόντων και την άριστη εξυπηρέτηση.

MOBIL SERVSM LUBRICANT Analysis

Επιπλέον, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ανάλυση χρησιμοποιημένων λιπαντικών, παρέχοντας στους πελάτες μας την απαραίτητη γνώση για να κατανοήσουν καλύτερα την κατάσταση αυτών και του εξοπλισμού της εταιρείας τους. Ο τελικός χρήστης, μπορεί να «χτίσει» ένα σύστημα ανάλυσης των τάσεων για όλο τον εξοπλισμό, που μπορεί να οδηγήσει τελικά σε λιγότερες βλάβες και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Τεχνικές επιθεωρήσεις

Μηχανικός της εταιρείας μας, είναι σε θέση να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις των πελατών μας και να προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές, σχετικά με τις καλύτερες πρακτικές λίπανσης, τη σωστή επιλογή λιπαντικών, καθώς και για όλα τα θέματα που αφορούν την ασφαλή αποθήκευση, τον ασφαλή χειρισμό των προϊόντων και τον εξορθολογισμό των χρησιμοποιούμενων λιπαντικών.

 

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.