Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ποιό λιπαντικό να επιλέξω για την Porsche μου;

Υπάρχει μία πλήρης σειρά λιπαντικών κινητήρων της Mobil κατάλληλη για τα διάφορα μοντέλα της Porsche, τόσο για κινητήρες βενζίνης όσο και για πετρελαιοκινητήρες.

Κάθε Porsche είναι γεμάτη με Mobil 1 πριν φύγει από το εργοστάσιο της Porsche και η Porsche και συνιστά ρητά Mobil 1, λόγω της αποτελεσματικότητάς του και την ανώτερη προστασία που προσφέρει στον κινητήρα. Υπάρχουν λιπαντικά κινητηρα Mobil κατάλληλα για τα μοντέλα Porsche 911, όπως το 911 Carrera, και λιπαντικά κατάλληλα για τα μοντέλα Porsche Cayenne, όπως τα Cayenne S.

Τυπικές Εγκρίσεις Λιπαντικών Κινητήρα για τα αυτοκίνητα Porsche

  • Porsche A40
  • Porsche C40

Πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας Mobil 1;

Πλήρως συνθετικά λιπαντικά όπως το Mobil 1 κυκλοφορούν μέσα στον κινητήρα του Porsche πιο εύκολα από ό, τι τα παραδοσιακά ορυκτέλαια, έτσι κινητήρας σας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Το Mobil 1 κυκλοφορεί ταχύτερα, ώστε ο κινητήρας σας να επιτυγχάνει κορυφαία απόδοση λειτουργίας γρηγορότερα. Και τα δύο αυτά οφέλη ενδεχομένως να σημαίνουν βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου που σημαίνει εξοικονομήσει χρημάτων από τα καύσιμα.

Είτε έχετε ένα Cayman R ή μια Porsche Boxster Spyder, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ποιο Λιπαντικό για να σας βοηθήσει να βρείτε ποια λιπαντικά Mobil είναι κατάλληλα για την Porsche σας.

Porsche oil
Λιπαντικά Κινητήρων Mobil 1 για τα αυτοκίνητα Porsche
Mobil 1 New Life 0W-40.
Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
Ζητήστε Προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις των προϊόντων Mobil, παρακαλώ δείτε τα Τεχνικά Φυλλάδια Προϊόντων.

Με ποιό τρόπο τα πλήρως συνθετικά λιπαντικά προστατεύουν τον κινητήρα της Porsche μου;

Δοκιμές έχουν δείξει ότι το Mobil 1 μπορεί να φτάσει σε όλα τα κινούμενα μέρη του κινητήρα 15 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από ό,τι κάποια συμβατικά λιπαντικά. Μέχρι το λιπαντικό σας να κυκλοφορήσει πλήρως, τριβή μεταξύ των ξηρών μερών του κινητήρα θα μειώσει σταδιακά την διάρκεια ζωής του κινητήρα. Τα συνθετικά λιπαντικά κινητήρων, όπως το Mobil 1 αρχίζουν να κυκλοφορούν αμέσως, προστατεύοντας κάθε κινούμενο μέρος εντός του κινητήρα, που με την πάροδο του χρόνου μπορεί να σημαίνει μείωση του κόστους συντήρησης.

Ποιο λιπαντικό θα πρέπει να πάρω για την Porsche μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό στο αυτοκίνητό σας που να συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές της Porsche. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο Mobil 1 κατά την τακτική συντήρηση και σύμφωνα με το εγχειρίδιο του οχήματός σας δεν θα επηρεάσει την εγγύηση του κατασκευαστή της Porsche. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προτεινόμεναλιπαντικά Mobil, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ποιο Λιπαντικό και αναζητώντας την ακριβή μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου.

 

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.