Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • Αρχική
  • Ποιο λιπαντικό για το φορτηγό, τρακτέρ, λεωφορείο μου;

Η ExxonMobil έχει αναπτύξει έναν εύκολο στη χρήση οδηγό επιλογής, για να βοηθήσει τους πελάτες να επιλέξουν το κατάλληλο λιπαντικό για τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης του επαγγελματικού τους οχήματος, είτε πρόκειται για ελαφρύ φορτηγό, φορτηγό βαρέως τύπου, λεωφορείο ή και τρακτέρ. Η εφαρμογή αυτή περιέχει χιλιάδες μοντέλα επαγγελματικών οχημάτων και ενημερώνεται τακτικά, με την κυκλοφορία νέων μοντέλων.

Μάθετε ποιο είναι το κατάλληλο λιπαντικό Mobil για το φορτηγό, λεωφορείο και τρακτέρ σας, από τον οδηγό επιλογής. Μπορείτε να αναζητήσετε τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματός σας, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα πεδία αναζήτησης

Εάν επιθυμείτε να βρείτε το κατάλληλο λιπαντικό για το Ι.Χ. αυτοκίνητό σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον οδηγό επιλογής στην κατηγορία «Λιπαντικά Επιβατηγών Οχημάτων».

Για να λάβετε μία προσφορά από την εταιρεία μας ή να ζητήσετε τη γνώμη εξειδικευμένου τεχνικού σχετικά με τα λιπαντικά Mobil, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.

Μάθετε περισσότερα για τα λιπαντικά βαρέων πετρελαιοκινητήρων για το δικό σας φορτηγό, τράκτορα, λεωφορείο ή βαν, επιλέγοντας ένα από τα επόμενα:

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.