Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • Αρχική
  • Ποιο λιπαντικό για το αυτοκίνητό μου;

Η ExxonMobil έχει αναπτύξει έναν εύκολο στη χρήση οδηγό επιλογής, για να βοηθήσει τους πελάτες να επιλέξουν το κατάλληλο λιπαντικό για τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης του οχήματος τους. Η εφαρμογή αυτή περιέχει χιλιάδες μοντέλα οχημάτων και ενημερώνεται τακτικά, με την κυκλοφορία νέων μοντέλων και νέων λιπαντικών Mobil.

Μάθετε ποιο είναι το κατάλληλο λιπαντικό Mobil για το όχημά σας, από τον οδηγό επιλογής Ποιό λιπαντικό. Μπορείτε να αναζητήσετε τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματός σας, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα πεδία αναζήτησης.

Εάν επιθυμείτε να βρείτε το κατάλληλο λιπαντικό για ένα διαφορετικό τύπο οχήματος, π.χ. φορτηγό, τρακτέρ, λεωφορείο, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον οδηγό επιλογής στην κατηγορία «Λιπαντικά Επαγγελματικών Οχημάτων».

Για να λάβετε μία προσφορά από την εταιρεία μας ή να ζητήσετε τη γνώμη εξειδικευμένου τεχνικού σχετικά με τα λιπαντικά Mobil, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.

 

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.