Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 • Only Mobil 1.From day one.

  Only Mobil 1.
  From day one.

  Many top auto manufacturers use Mobil 1™ synthetic
  motor oil as their factory fill oil.


  Learn More
 • Αρχική
 • Οι αυτοκινητοβιομηχανίες εμπιστεύονται το Mobil 1™

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες εμπιστεύονται το Mobil 1™

Οι Κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων βασίζονται στο Mobil 1, αφού οι κινητήρες υψηλών επιδόσεων τους απαιτούν και προηγμένα λιπαντικά κινητήρων. Πριν το όχημα βγει στο δρόμο ή την πίστα, το λιπαντικό Mobil 1 είναι ήδη εκεί… από το εργοστάσιο – για να παρέχει εξαιρετική απόδοση και προστασία.

Η μοναδική σύνθεση του Mobil 1 του πλήρως συνθετικού λιπαντικού κινητήρων, βοηθά τους οδηγούς να πάρει τα μέγιστα από τα οχήματα τους. Και αυτός είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες εμπιστεύονται το Mobil 1.

Το λιπαντικό κινητήρων των αυτοκινητοβιομηχανιών

Το λιπαντικό κινητήρων των αυτοκινητοβιομηχανιών

Από την Aston Martin και την Porsche, μάθετε γιατί πολλοί από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο επιλέγουν το συνθετικό λιπαντικό κινητήρων Mobil 1™.
Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette

Ανακαλύψτε γιατί συνθετικό λιπαντικό κινητήρων Mobil 1™ είναι το προτεινόμενο λιπαντικό πλήρωσης για κάθε Corvette από το 1993.
Porsche

Porsche

Μάθετε για την μακροχρόνια συνεργασία που έχει κάνει το Mobil 1™ το λιπαντικό πρώτης πλήρωσης από το εργοστάσιο για περισσότερο από ένα εκατομμύριο Porsche.
Bentley

Bentley

Δείτε πώς η Bentley βασίζεται στο συνθετικό λιπαντικό κινητήρων Mobil 1™ προκειμένου να ξεπερνά τα πρότυπα επιδόσεων για περισσότερο από μια δεκαετία.
Mercedes-AMG

Mercedes-AMG

Διαβάστε την ιστορία πίσω από την αγωνιστική κληρονομιά της Mercedes-AMG, την κατασκευαστική της φιλοσοφία αλλά και την απόφαση για χρήση συνθετικού λιπαντικού Mobil 1™ στους κινητήρες της.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.