Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mobil Delvac 1 - Συνθετικά Λιπαντικά Βαρέων Πετρελαιοκινητήρων

Τα συνθετικά λιπαντικά βαρέων πετρελαιοκινήρων Mobil Delvac 1™ είναι διαθέσιμα στα παρακάτω ιξώδη:

  • Mobil Delvac 1™ LE 5W-30
  • Mobil Delvac 1™ 5W-40
  • Mobil Delvac 1™ SHC 5W-40

ΖΗΤΉΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆ

Εξαιρετική ροή στις χαμηλές θερμοκρασίες

Τα συνθετικά λιπαντικά Mobil Delvac, έχουν σχεδιαστεί ώστε να μειώνουν την εσωτερική τριβή, παρουσιάζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο εξαιρετικά χαρακτηριστικά ροής σε χαμηλές θερμοκρασίες και λιπαίνοντας πιο αποτελεσματικά τα εξαρτήματα του κινητήρα, ειδικά σε μια κρύα εκκίνηση.

Σταθερότητα του ιξώδους

Ο υψηλότερος δείκτης ιξώδους, μεταφράζεται σε ένα πιο σταθερό ιξώδες σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική τους απόδοση στις χαμηλές θερμοκρασίες, τα συνθετικά λιπαντικά Mobil Delvac, αντιστέκονται στη λέπτυνση του λιπαντικού φιλμ στις υψηλές θερμοκρασίες, παρέχοντας προστασία σε ένα μεγαλύτερο θερμοκρασιακό εύρος.

Βελτιωμένη οξειδωτική και θερμική σταθερότητα

Σταθερότητα – Η βελτιωμένη οξειδωτική και θερμική σταθερότητα σε όλα τα συνθετικά λιπαντικά Mobil Delvac, έχει ως αποτέλεσμα τη μικρότερη αύξηση του ιξώδους κατά την γήρανση του λιπαντικού και τον καλύτερο έλεγχο των επικαθίσεων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερες αλλαγές λιπαντικού και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς

Τα νεώτερα οχήματα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστούν την υψηλότερη ροπή και τα αυξημένα κρουστικά φορτία. Τα συνθετικά λιπαντικά μετάδοσης κίνησης Mobil Delvac, προσφέρουν εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς, συμβάλλοντας στην επιμήκυνση της ζωής των γραναζιών που λειτουργούν σε υψηλές ταχύτητες και υπό συνθήκες απότομης φόρτισης.

mobil delvac engine oil brand 90 years sign

Για 90 χρόνια, τα λιπαντικά Mobil Delvac βοηθούν τους ιδιοκτήτες-επιχειρηματίες και τις οικογενειακές επιχειρήσεις να πετύχουν. Από γενιά σε γενιά, η δέσμευση των Mobil Delvac για τη διατήρηση των κινητήρων φορτηγών σε λειτουργία είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Χωρίς καμία αμφιταλάντευση, η δέσμευση αυτή, επιτρέπει στους οδηγούς να επικεντρωθούν στην εξυπηρέτηση των πελατών τους και στην πρόοδο των επιχειρήσεών τους. Γιατί όχι και στη δική σας;

Δείτε εδώ ένα βίντεο για τον εορτασμό των 90 ετών Μobil Delvac.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.