Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mobilube 1 SHC 75W-90: Σχεδιασμένη για να βελτιώσει την κατανάλωση καυσίμου

Δυνατότητα εξοικονόμησης καυσίμου

Εκτός από τα πλήρως συνθετικά προϊόντα κινητήρων Mobil, τα υψηλής απόδοσης λιπαντικά κιβωτίων μετάδοσης και οπίσθιων αξόνων, καθώς και τα γράσα και τα ειδικά προϊόντα επαγγελματικών οχημάτων, προσδίδουν ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις – στόλους οχημάτων - συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Μέσα από καινοτόμα σχέδια μετάδοσης, η τεχνολογία των σημερινών κιβωτίων ταχυτήτων και των τελικών μεταδόσεων, έχει βελτιώσει κατά πολύ την απόδοση των βαρέων φορτηγών σε θέματα φορτίου, ροπής, ταχύτητας και ελέγχου. Η τεχνολογία αυτή ωστόσο, έχει αυξήσει και τις απαιτήσεις από τα λιπαντικά για υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του κόστους λειτουργίας. Για τις τελικές μεταδόσεις των βαρέων οχημάτων, ο έλεγχος των τριβών, η προστασία από τη φθορά, η θερμική σταθερότητα και η σταθερότητα διάτμησης, η πρόληψη και προστασία από τη σκουριά και τη διάβρωση, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά λίπανσης που πρέπει να έχει ένα ιδανικά ισορροπημένο λιπαντικό. Αυτά επιτρέπουν σε ένα λιπαντικό να προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής στα γρανάζια και τις τσιμούχες, ομαλή λειτουργία, βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου, καθώς και ικανότητα διαχείρισης υψηλών φορτίων και ροπής σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Σαν απάντηση σε αυτές τις εξελίξεις, η ExxonMobil ανέπτυξε τη Mobilube 1 SHC 75W-90, ένα πλήρως συνθετικό, υψηλής απόδοσης λιπαντικό κιβωτίου ταχυτήτων επαγγελματικών οχημάτων. Η Mobilube 1 SHC 75W-90 παρέχει εξαιρετική απόδοση και μειώνει τις λειτουργικές δαπάνες που αφορούν τα λιπαντικά μετάδοσης κίνησης, στα βαρέα οχήματα.

Mobilube 1 SHC 75W-90 – αποδεδειγμένα δοκιμασμένη εξοικονόμηση καυσίμου

mobilube 1 shc distributorΓια την αξιολόγηση της εξοικονόμησης καυσίμου, πραγματοποιήθηκε δοκιμή της Mobilube 1 SHC 75W-90 χρησιμοποιώντας ένα τράκτορα 440 ίππων Volvo FH13, με μετάδοση i-Shift, φορτωμένο με 38 τόνους.

Η επιλεχθείσα διαδρομή κίνησης, προήλθε από τη μακροχρόνια καταγραφή δεδομένων μεταφοράς μεγάλων αποστάσεων βαρέων φορτηγών στην Ευρώπη. Η δοκιμή διεξήχθη στην πίστα της MIRA στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Mobilube 1 SHC 75W-90 χρησιμοποιήθηκε τόσο στο κιβώτιο μετάδοσης, όσο και στον οπίσθιο άξονα και συγκρίθηκε έναντι ενός ορυκτελαίου ιξώδους 80W-90 στο κιβώτιο και 85W-140 στον πίσω άξονα.

Ένα όφελος εξοικονόμησης καυσίμου έως και 1,2% μετρήθηκε κατά τη σύγκριση του συνθετικού λιπαντικού με τα ορυκτέλαια. Η βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου εξαρτάται όχι μόνο από τον τύπο του οχήματος και την εξωτερική θερμοκρασία, αλλά και από τις συνθήκες οδήγησης και το ιξώδες του λιπαντικού σας.

Ρωτήστε για τα συνθετικά λάδια μετάδοσης της κίνησης

Με τα πλήρως συνθετικά λιπαντικά μετάδοσης να παρέχουν τη δυνατότητα στις εταιρείες να λειτουργούν τα οχήματά τους πιο οικονομικά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όσοι αναθέτουν σήμερα τη συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων τους σε εξωτερικούς συνεργάτες, θα πρέπει να «ζητήσουν συνθετικά» την επόμενη φορά που τα οχήματά τους θα είναι στο συνεργείo.

Καλέστε τη Novitron Α.Ε. για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά λιπαντικών κινητήρων
Mobil Delvac και το συνθετικό λιπαντικό κιβωτίου ταχυτήτων, Mobilube 1 SHC 75W-90.

*Oι πληροφορίες για το προϊόν είναι σωστές κατά τη στιγμή της κοινοποίησης (Ιούνιος 2013).

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.