Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tractor

Λιπαντικά Mobil Delvac ™ για αγροτικό εξοπλισμό

Τα γεωργικά μηχανήματα, συμπεριλαμβανομένων των τρακτέρ και των θεριζοαλωνιστικών μηχανημάτων, αναπτύσσονται συνεχώς και απαιτούν τη χρήση πιο προηγμένων λιπαντικών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ExxonMobil™ προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων Mobil™ που συμβάλλουν στην προστασία του εξοπλισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθιστώντας την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματική και τη ζωή σας ευκολότερη.

Αυτά τα λιπαντικά έχει αποδειχθεί - τόσο στο εργαστήριο όσο και στο πεδίο - ότι προστατεύσουν πέρα από τα συνιστώμενα διαστήματα αλλαγή, βελτιώσουν την αξιοπιστία και τη χρηστικότητα των μηχανημάτων σας, βελτιστοποιήσουν την απόδοση του γεωργικού εξοπλισμού σας και μειώσουν το λειτουργικό κόστος.

Diesel Engine Oil

Multipurpose Oil

Super Tractor Oil

Hydraulic Oil

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.