Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Λιπαντικά Βαρέων Οχημάτων Mobil Delvac

mobil delvac engine oil brand trucking

Η ExxonMobil, ειδικεύεται στα λιπαντικά επαγγελματικών βαρέων οχημάτων για πάνω από 90 χρόνια. Το Mobil Delvac καλύπτει και συχνά υπερβαίνει τις απαιτήσεις των κατασκευαστών εξοπλισμού και των σύγχρονων επαγγελματιών. Επίσης, έχει επιλεγεί από ορισμένους από τους κορυφαίους και μεγαλύτερους κατασκευαστές βαρέων κινητήρων φορτηγών, τόσο για εργοστασιακό γέμισμα, όσο και για την προγραμματισμένη συντήρηση. Πράγματι, το Mobil Delvac έχει επιλεγεί από τους 5 κορυφαίους κατασκευαστές βαρέων οχημάτων/κινητήρων στον κόσμο. Μπορείτε λοιπόν να είστε σίγουροι, ότι ανεξάρτητα από τις συνθήκες λειτουργίας, υπάρχει ένα λιπαντικό Mobil για να καλύψει τις ανάγκες του φορτηγού σας.

Η ExxonMobil είναι υπερήφανη που πωλεί και διανέμει την πλήρη σειρά των λιπαντικών κινητήρων Mobil Delvac για βαριές, μεσαίες και ελαφρές εφαρμογές. Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας συνθετικά λιπαντικά και ορυκτέλαια, που συντείνουν στη μεγάλη διάρκεια ζωής του κινητήρα με παρατεταμένα διαστήματα συντήρησης. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mobildelvac.co.uk για περισσότερες πληροφορίες.

Διαθέτουμε επίσης, μια πλήρη σειρά άλλων λιπαντικών Mobil για φορτηγά και van, είτε πρόκειται για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις στόλων αυτοκινήτων. Ανάλογα με το προϊόν, πληρούνται όλες οι κύριες προδιαγραφές, όπως API, ACEA, ZF, MAN, Scania, Mercedes Benz, Volvo, Renault και DAF. Για την τελευταία ενημέρωση των προδιαγραφών των προϊόντων, επισκεφθείτε τη βιβλιοθήκη Τεχνικών Φυλλαδίων της ExxonMobil.

  • Λιπαντικά Mobil ειδικά εξελιγμένα για οπίσθιους άξονες και τελικές μεταδόσεις
  • Λιπαντικά Mobil για χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, συμπεριλαμβανομένων συνθετικών προϊόντων
  • Λιπαντικά Mobil ATF για υδραυλικά τιμόνια
  • Λιπαντικά τρακτέρ Mobil για τη μετάδοση και τα υδραυλικά
  • Βαλβολίνες Mobil φορτηγών και βαν
  • Mobil γεωργικών λιπαντικά STOU
  • Γράσα Mobil που προσφέρουν άριστη σταθερότητα έναντι της οξείδωσης και της υγρασίας

Μάθετε περισσότερα για τα λιπαντικά βαρέων πετρελαιοκινητήρων για το δικό σας φορτηγό, τράκτορα, λεωφορείο ή βαν, επιλέγοντας ένα από τα επόμενα:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές, παρακαλούμε κάνετε κλικ στη μηχανή αναζήτησης λιπαντικών για επαγγελματικά οχήματα της Mobil.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.