Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ποιo είναι το κατάλληλο λιπαντικό για το αυτοκίνητό μου;

Χρησιμοποιώντας το σωστό λιπαντικό Mobil 1, αυτό βοηθά στην προστασία του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το Mobil 1 διατηρεί τους κινητήρες σαν καινούργιους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε την καλύτερη απόδοση από το αυτοκίνητό σας.

Τα λιπαντικά Mobil 1 πληρούν ή υπερβαίνουν, τα πρότυπα των κορυφαίων κατασκευαστών. Έτσι το Mobil 1, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την προγραμματισμένη συντήρηση ρουτίνας – για την διατήρηση της εγγύησης του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας – όταν ακολουθείτε τις οδηγίες συντήρησης του οχήματός σας. Το Mobil 1 συστήνεται από τους περισσότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων, από κάθε άλλο εμπορικό σήμα στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για τα λιπαντικά κινητήρων που είναι κατάλληλα για το αυτοκίνητό σας, επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα:

search img

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.