Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mobil - Λιπαντικά κινητήρων αυτοκινήτου

Η ExxonMobil, προσφέρει μια πλήρη σειρά λιπαντικών κινητήρων επιβατηγών αυτοκινήτων, που εκτός από τα συνθετικά λιπαντικά Mobil 1, περιλαμβάνει επίσης ημι-συνθετικά και ορυκτέλαια. Αυτά τα εγκεκριμένα από τους κατασκευαστές λιπαντικά, βασίζονται στην καινοτόμο τεχνολογία για να παρέχουν εξαιρετική λίπανση στους κινητήρες. Το Mobil 1 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει βέλτιστη απόδοση του κινητήρα, μειωμένη φθορά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Το Mobil 1 είναι σχεδιασμένο να προσφέρει βέλτιστη απόδοση του κινητήρα, μειωμένη φθορά και εξοικονόμιση καυσίμου.

Εμείς στη Novitron, ως εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών Mobil, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας, όχι μόνο την κορυφαία σειρά συνθετικών λιπαντικών της αγοράς Mobil 1, αλλά και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Mobil Super, καθώς και άλλα λιπαντικά κινητήρων για καθημερινή οδήγηση. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τη βάση δεδομένων με τα Τεχνικά Φυλλάδια Προϊόντων της ExxonMobil.

Εκτός από λιπαντικά κινητήρα, διαθέτουμε επίσης μια πλήρη σειρά και άλλων λιπαντικών Mobil, όπως και προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου.

  • Υγρά Μετάδοσης Αυτοκινήτων Mobil
  • Βαλβολίνες Mobil
  • Λιπαντικά Μοτοσυκλετών Mobil

Ως προμηθευτής σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, από τις επίσημες κάθετες μονάδες έως τα μικρότερα ανεξάρτητα συνεργεία, μπορούμε να προσφέρουμε μια ποικιλία από υλικά για το σημείο πώλησης.

Ανακαλύψτε τη διαφορά του Mobil 1

Τα τελευταία 42 χρόνια, κάθε ανανέωση στη σύνθεση του Mobil 1 ανεβάζει συνεχώς τον πήχη σε επίπεδο καινοτομίας και απόδοσης, ώστε να έχει καταστεί η κορυφαία μάρκα συνθετικών λιπαντικών κινητήρα στον κόσμο. Έχοντας οικοδομήσει μια τεράστια φήμη μεταξύ εκατομμυρίων οδηγών, η τεχνολογία του Mobil 1 σας δίνει την πιο προηγμένη προστασία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

  • 1. Βοηθά να λειτουργεί ο κινητήρας σας σαν καινούργιος. Η σειρά Mobil 1 ελαχιστοποιεί τη φθορά των ελατηρίων του εμβόλου και των χιτωνίων και βοηθά τον κινητήρα να λειτουργεί σαν καινούργιος για μεγάλα χρονικά διαστήματα
  • 2. Ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες. Το Mobil 1 προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε ακραίες συνθήκες ψύχους, διασφαλίζοντας ότι το λιπαντικό ρέει σε όλο τον κινητήρα, ιδίως κατά τα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα
  • 3. Εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες Τα λιπαντικά Mobil 1 είναι σχεδιασμένα να διατηρούν τον κινητήρα καθαρό και να τον προστατεύουν από τη φθορά και την δημιουργία επικαθήσεων, ακόμα και κάτω από σκληρές συνθήκες οδήγησης
  • 4. Το Mobil 1 προτείνεται από τους περισσότερους κατασκευαστές (OEM) από οποιοδήποτε άλλο εμπορικό σήμα στον κόσμο. Σήμερα, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι το Mobil 1 έχει επιλεγεί από τους περισσότερους κατασκευαστές (OEM) σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο λιπαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.