Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 • Banner-Congrats

  Η κληρονομιά

  Η κληρονομιά

  Τα λιπαντικά κινητήρων Mobil 1 είναι από καιρό η πρώτη επιλογή των αγωνιστικών ομάδων στα πλέον ανταγωνιστικά και δημοφιλή μηχανοκίνητα πρωταθλήματα στον κόσμο.

   

  Motorsport teams

  NASCAR®

  NASCAR®

  Οι λιγότερες στάσεις στα pit και η μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά στους χρόνους ενός αγώνα. Μάθετε πώς το Mobil 1™ βοηθάει στην επίτευξη της νίκης.
  Porsche Mobil 1™ Supercup

  Porsche Mobil 1™ Supercup

  Το Porsche Mobil 1™ Supercup είναι ένας αγώνας που ωθεί τους ανθρώπους και τα οχήματά τους στα όρια. Εκεί φαίνεται η συνέπεια και η αξιοπιστία του λιπαντικού κινητήρων Mobil 1™.
  Αγώνες Grand Prix

  Αγώνες Grand Prix

  Μάθετε για το ρόλο που παίζει η τεχνολογία λιπαντικών του Mobil 1™ για μερικά από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα της Formula One

   

  More racing resources

  Get on The Grid

  Get on The Grid

  From the track to the pit, catch the latest footage – plus behind-the-scenes exclusives – on The Grid, the home of motorsports videos.

  Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.