Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 

MOBIL SERV℠ LUBRICANT ANALYSIS

Τα προγράμματα ανάλυσης λιπαντικών φαίνονται παρόμοια σε πρώτη όψη αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά οι διαφορές γίνονται εμφανείς. Η ανάλυση λιπαντικών Mobil Serv℠  παραδίδει το πλήρες φάσμα των αναλύσεων στα λιπαντικά Mobil™ που κανένα άλλο πρόγραμμα δεν μπορεί να παρέχει.

Οι εκτενείς συνεργασίες μας με τους κατασκευαστές εξοπλισμού και η εμβριθής γνώση μας πάνω στα διεθνή πρότυπα βοηθάει στην μεγαλύτερη αξιοποίηση των αποτελεσμάτων προς όφελος της επιχείρησης σας. Δια μέσου των πιστοποιημένων μας διαδικασιών, συνεχίζουμε να ηγούμαστε της τεχνολογίας ανάλυσης λιπαντικών, παρέχοντας με αξιόπιστες πληροφορίες πρόγνωσης και με προτεινόμενα βήματα δράσης και ακόμη on-siteυποστήριξη από τους μηχανικούς μας. Για συνέπεια, αξιοπιστία και αποδοτικότητα επιλέξτε MobilServLubricantAnalysis.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ισχυρό εργαλείο ανάλυσης, τις επιλογές και τις δυνατότητες για on-line σύνδεση, δείτε εδώ.

 

REACH

Όλες οι εγκαταστάσεις της ExxonMobil έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες εφαρμογής για τη συμμόρφωση με το νέο κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συνήθως αναφέρεται ως REACH (για την καταχώριση, αξιολόγηση και αδειοδότηση των χημικών προϊόντων).

Μάθετε περισσότερα για το REACH, καθώς και τις δράσεις που αναλαμβάνει η ExxonMobil για την εφαρμογή της νομοθεσίας.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.