Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
mobil brand

Mobil

To σήμα Mobil είναι συνυφασμένο με τις επιδόσεις, την καινοτομία και την τεχνογνωσία και έχει λάβει επάξια τη θέση του μεταξύ των πιο ευρέως αναγνωρισμένων και σεβαστών εμπορικών σημάτων παγκοσμίως.

Αντιπροσωπεύει την παγκόσμια παρουσία, τη δύναμη της τεχνολογίας και τη φήμη για ποιοτικά λιπαντικά, τόσο ανάμεσα στους πελάτες, όσο και τους κατασκευαστές. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.mobil.co.uk

Mobil Λιπαντικά Αυτοκινήτων

mobil1 brand

Mobil 1

Το Mobil 1 είναι το κορυφαίο συνθετικό λάδι κινητήρων στον κόσμο. Τα υψηλής απόδοσης βασικά συνθετικά λιπαντικά που χρησιμοποιούνται για το Mobil 1 είναι μόνο ένας λόγος για την εξαιρετική του απόδοση. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στο Mobil 1 να υπερβαίνει μερικές από τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων και να παρέχει εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς του κινητήρα, τόσο υπό κανονικές όσο και κάτω από ακραίες συνθήκες. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα,για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Mobil 1 www.mobil1.co.uk

mobilsuper brand

Mobil Super

Mobil Super – η παγκόσμια οικογένεια λιπαντικών υψηλής απόδοσης, που προσφέρει διαφορειτκά επίπεδα προστασίας του κινητήρα, για αν μπορείτε να οδηγείτε ξέγνοιαστοι και με απόλυτη σιγουριά. Επισκεφθείτε τη σελίδα Mobil Super για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν.

Mobil Λιπαντικά Επαγγελματικών Οχημάτων

Mobil Delvac double

Mobil Delvac

Το Mobil Delvac είναι γνωστό στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών αυτοκινήτων για περισσότερο από 80 χρόνια. Συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η τεχνολογία πίσω από το Mobil Delvac, έχει επιλεχθεί από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων βαρέων οχημάτων. Πράγματι, το Mobil Delvac είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε πωλήσεις εμπορικά σήματα στον κόσμο.

Το Mobil Delvac αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της ExxonMobil, να είναι στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας λίπανσης. Υπάρχει μια διαρκής δέσμευση για έρευνα και ανάπτυξη, που διατηρεί τα προϊόντα Mobil Delvac κορυφαία σε απόδοση και βοηθά να λειτουργούν τα επαγγελματικά οχήματα, στο μέγιστο της απόδοσής τους. Μάθετε περισσότερα στο www.mobildelvac.co.uk

Mobil Βιομηχανικά Λιπαντικά

SHC 2016

Mobil SHC

Η ExxonMobil έχει δημιουργήσει μια αξεπέραστη φήμη, ως προμηθευτής βιομηχανικών συνθετικών λιπαντικών υψηλής απόδοσης με μεγάλη εξειδίκευση, που βοηθούν τους πελάτες να φέρουν την παραγωγικότητά τους σε υψηλά επίπεδα. Η σειρά συνθετικών λιπαντικών Mobil SHC προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής του λαδιού, μεγάλη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού, μικρότερη ποσότητα λιπαντικών για απόρριψη και ενδεχομένως εξοικονόμηση ενέργειας, για να βοηθήσει στη μείωση των ωρών διακοπής λειτουργίας του εξοπλισμού και στην επίτευξη υψηλότερης παραγωγικότητας.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα Mobil SHC για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα συνθετικά βιομηχανικά λιπαντικά και το πώς μπορούν αυτά να βελτιώσουν την παραγωγικότητά σας.

mobil brand

Βιομηχανικά Λιπαντικά Mobil

Εδώ και δεκαετίες, η ExxonMobil με θεμέλιο την εις βάθος τεχνογνωσία της, έχει αναπτύξει βιομηχανικά λιπαντικά με τεχνολογία αιχμής, ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της να φέρουν σε νέα ύψη την παραγωγικότητα του εξοπλισμού τους.

Τα Βιομηχανικά Λιπαντικά και Γράσα Mobil είναι ιδιαίτερα αποδοτικά στον εξοπλισμό που λιπαίνουν. Και με την υποστήριξη των εγκρίσεων των κατασκευαστών και την αποδεδειγμένη απόδοσή τους στην πράξη, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι για την ικανότητα αυτών των εξαιρετικής απόδοσης λιπαντικών. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα Βιομηχανικά Λιπαντικά Mobil, καθώς και το πώς μπορεί ενδεχομένως να βελτιωθεί η παραγωγικότητα σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mobilindustrial.com.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.