Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • Αρχική
  • Mobil 1™ - Το συνιστώμενο λάδι της Bentley

Mobil 1™ - Το συνιστώμενο λάδι της Bentley

Η Bentley Motors και το Mobil 1 ™ έχουν μια στενή συνεργασία για περισσότερο από μια δεκαετία, διασφαλίζοντας ότι κάθε κινητήρας που τροφοδοτεί τα πιο περιζήτητα αυτοκίνητα πολυτελείας στον κόσμο παρέχει απρόσκοπτη απόδοση και συνεχώς ξεπερνά όλες τις λειτουργικές απαιτήσεις.

Σε μια κοινή επιδίωξη της αριστείας, τα χρόνια της συνεργατικής έρευνας και ανάπτυξης έχουν οδηγήσει σε ένα υψηλό λιπαντικό προδιαγραφών, το οποίο λειτουργεί υπό σημαντική πίεση και αψηφά τις ακραίες θερμοκρασίες. Κάθε Bentley που αφήνει την γραμμή παραγωγής έχει την τέλεια ισορροπία της πολυτέλειας και της ασυναγώνιστης απόδοσης Το λιπαντικό Mobil 1 είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό για να επιτύχει ακριβώς αυτή την απόδοση.

Σήμερα, τα προηγμένα πλήρως συνθετικά λιπαντικά κινητήρα Mobil 1™ είναι τα συνιστώμενα λιπαντικά πλήρωσης για όλα τα μοντέλα της Bentley από το εργοστάσιο για τα ακόλουθα μοντέλα:

  • Continental Flying Spur
  • Continental GT
  • Continental GTC
  • Mulsanne

 

Επιστροφή στο βάθρο

Με αποδεδειγμένη απόδοση στο δρόμο, ήταν μια φυσική εξέλιξη για την ομάδα του Mobil 1 και της Bentley Motors να μεταφέρει την ίδια απαράμιλλη τεχνογνωσία και στην πίστα. Η επιστροφή της Bentley στο μηχανοκίνητο αθλητισμό στο 2013 Blancpain GT Series σηματοδότησε την αρχή μιας νέας διάστασης στις συνεργασίες της τεχνολογίας λιπαντικών, όπως το λιπαντικό Mobil 1 τροφοδοτεί την  αγωνιστική Bentley Continental GT3 σε πολυάριθμους τερματισμούς στο βάθρο του νικητή σε αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Ως αποτέλεσμα, ο αγωνιστικός κινητήρας V8 της Bentley λιπαίνεται με συνθετικό λιπαντικό κινητήρα Mobil 1 για να μεγιστοποιήσει την απόδοση του αλλά και την προστασία του στα εξαντλητικά περιβάλλοντα των αγώνων αντοχής.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.