Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • Αρχική
  • Mobil 1™ - συνιστώμενο λιπαντικό για Porsche

Mobil 1™ - συνιστώμενο λιπαντικό για Porsche

H Porsche και το Mobil 1™ έχουν μια εταιρική σχέση που βασίζεται στην παροχή βέλτιστης απόδοσης για μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία οδήγησης. Αυτή η συνεργασία έχει εξελιχθεί από το 1996 και στις τέσσερις γενιές της Porsche 911 αλλά και σε πολλά νέα μοντέλα σε μια ποικιλία διαφορετικών σειρών αυτοκινήτων Porsche.

Επειδή τα λιπαντικά Mobil 1 είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετική απόδοση και προστασία σε ακραίες συνθήκες, η Porsche συνιστά τη μοναδική σύνθεση για όλα τα βενζινοκίνητα μοντέλα της. Μπορείτε να βρείτε το σωστό λάδι για την Porsche σας με το χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης λιπαντικού.

Το συνθετικό λιπαντικό  κινητήρα Mobil 1™ είναι το εργοστασιακό λιπαντικό πλήρωσης και συνιστάμενο λιπαντικό συμπλήρωσης για κινητήρες Porsche από το 1996. Περιλαμβάνει τα μοντέλα:

  • 911 Carrera, 911 Carrera S, 911 Carrera Cabriolet, 911 Carrera S Cabriolet, 911 Turbo, 911 Turbo S, 911 GT3, 911 Targa, 911 Targa S
  • 918 Spyder
  • Boxster, Boxster S, Boxster GTS
  • Cayenne, Cayenne S, Cayenne GTS, Cayenne Turbo, Cayenne Turbo S
  • Cayman, Cayman S, Cayman GTS
  • Macan S, Macan Turbo
  • Panamera, Panamera S, Panamera GTS, Panamera Turbo, Panamera Turbo S

Συνεργάτες στην απόδοση

Η Porsche μοιράζεται την ίδια δέσμευση για έρευνα και προηγμένη τεχνολογία μαζί με  το συνθετικό λιπαντικό κινητήρων Mobil 1. Τα Mobil 1 προσφέρουν την αντοχή, την βέλτιστη απόδοση του κινητήρα και την προστασία κατά της φθοράς που απαιτούν τα υψηλών επιδόσεων σπορ αυτοκίνητα της Porsche. Η ομάδα Mobil 1 υποστηρίζει περήφανα το 900 ίππων Porsche 919 Hybrid στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής και το 460 ίππων Porsche 911 GT3 Cup στο Porsche Mobil 1 Supercup ™.

Από το 2007, η Mobil 1 είναι ο χορηγός τίτλου του Porsche Mobil 1™ Supercup, του διεθνούς κύρους πρωτάθλημα. Πουθενά αλλού δεν είναι πιο ορατή η απίστευτη επιτυχία αυτής της τεχνολογικής συνεργασίας. Το λιπαντικό Mobil 1 χρησιμοποιείται σε κάθε ένα από τα αυτοκίνητα στην πίστα, αλλά βρίσκεται επίσης και σε κάθε Porsche-που παράγεται, και κινείται στο δρόμο. Αυτό το πρωτάθλημα είναι η επιτομή της Ένωσης μεταξύ των δύο εταιρειών παγκόσμιας κλάσης - στο όνομα, στη φιλοσοφία και στην απόδοση.

One million with Mobil 1

Ένα εκατομμύριο Porsche έχουν βγει από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου με συνθετικό λιπαντικό κινητήρα Mobil 1 - ένα σημαντικό ορόσημο για μία από τις πιο γνωστές τεχνολογικές συνεργασίες λίπανσης στον κόσμο. Ο αριθμός αυτός συνεχίζει και αυξάνεται καθώς το Mobil 1 παραδίδει με συνέπεια την υπόσχεση του για οικονομία καυσίμου, προστασία κατά της φθοράς του κινητήρα και ανθεκτικότητα στη θερμοκρασία. Με την Porsche να συστήνει ρητά τα λιπαντικά Mobil 1, αυτό το ορόσημο αντικατοπτρίζει την περίφημη αξιοπιστία και τη συνεχή βελτίωση των λιπαντικών Mobil 1.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.