Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • Αρχική
  • Mobil 1™ - συνιστώμενο λιπαντικό για Corvette

Mobil 1™ - συνιστώμενο λιπαντικό για Corvette

Το Mobil 1™ είναι το λιπαντικό πρώτης πλήρωσης από το εργοστάσιο της Chevrolet και η συνιστώμενο λιπαντικό πλήρωσης υπηρεσία για όλους τις Corvette από το 1993. Δεδομένου ότι η Corvette εξελίχθηκε στο σημερινό παγκόσμιας κλάσης C7 σπορ αυτοκίνητο, τη διαμόρφωση του λιπαντικού Mobil 1 έχει εξίσου εξελιχθεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων κινητήρων υψηλής απόδοσης.

Τα λιπαντικά Mobil 1 έχουν σχεδιαστεί και ενισχυθεί σε μοριακό επίπεδο με ένα σύστημα προσθέτων για να παρέχουν εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς, θερμοκρασίας και συσσώρευσης κατακαθίσεων- βοηθώντας τους κινητήρες Corvette σαν καινούργιους.

Σήμερα, το Mobil 1 είναι το συνιστώμενο λιπαντικό πλήρωσης για όλα τα μοντέλα Corvette από το εργοστάσιο παραγωγής και δη για τα εξής μοντέλα:

  • 2015 Z06
  • 2015 C7 Stingray - Z51 Performance Package
  • Grand Sport Coupe

 

Μια νικηφόρα ιστορία στις πίστες

Τα συνθετικά λιπαντικά Mobil 1 ήταν η πρώτη επιλογή της General Motors όταν ο κατασκευαστής άρχισε να αναπτύσσει την αγωνιστική Corvette το 1996 υπό την επιστασία του Doug Fehan, ενός πρώην οδηγού ο οποίος μετατράπηκε σε αγωνιστικό διευθυντή του προγράμματος και ο οποίος καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο σεβαστούς διευθυντές της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Παγκόσμιοι τίτλους σε αγώνες σπορ αυτοκινήτων, τίτλοι Trans-Am ήταν οι περγαμηνές του πριν το απαράμιλλο νικηφόρο σερί του με την Corvette Racing. Κατά τη διάρκεια της μεταγενέστερης δεκαετίας ανάπτυξης, η ομάδα Corvette Racing συνέχισε να χρησιμοποιεί τα λιπαντικά Mobil 1 και έχει ανέβει στο ποντιουμ του νικητή πάνω από 90 φορές σε όλο τον κόσμο. Εκτενείς δοκιμές και αναλύσεις μετά τον αγώνα αποκαλύπτουν τις ελάχιστες φθορές εξαρτημάτων και τη βελτιωμένη αξιοπιστία του και τις επιδόσεις κινητήρα.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.