Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Λιπαντικά για τη Βιομηχανία Πλαστικών

Mobil SHC 2016Μία πλήρης σειρά λιπαντικών Mobil™ - κατάλληλη για χρήση στις σύγχρονες πρέσες πλαστικών, αλλά και του υπόλοιπου εξοπλισμού σε μία μονάδα παραγωγής πλαστικών - που περιλαμβάνει υψηλής τεχνολογίας λιπαντικά για υδραυλικά συστήματα και μειωτήρες, έως και γράσα υψηλής απόδοσης. Μαζί με τα προγράμματα προληπτικής συντήρησης, τα λιπαντικά Mobil έχουν σχεδιασθεί να διατηρούν κάθε ένα εξάρτημα του εξοπλισμού σας σε άριστη λειτουργική κατάσταση, για να σας βοηθήσουν να μειώσετε το συνολικό λειτουργικό σας κόστος, αλλά και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Κατασκευαστές της Βιομηχανίας Πλαστικών

Τα Βιομηχανικά Λιπαντικά Mobil είναι εγκεκριμένα για χρήση στα μηχανήματα πολλών κατασκευαστών, που συναντώνται στη βιομηχανία πλαστικών. Στους κατασκευαστές αυτούς περιλαμβάνονται οι Krauss Maffei, Arburg, SHI Demag και Bosch Rexroth.

Λιπαντικά Mobil κατάλληλα για τη Βιομηχανία Πλαστικών

  • Mobil DTE 10 Excel™ λιπαντικά υδραυλικών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας
  • Mobil SHC™ 600 λιπαντικά μειωτήρων και κυκλοφοριακών συστημάτων
  • Mobil SHC Gear™ λιπαντικά μειωτήρων
  • Mobil SHC™ Rarus λιπαντικά αεροσυμπιεστών

Ζητήστε μία προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις, επισκεφθείτε την Βιβλιοθήκη Τεχνικών Φυλλαδίων.

Εξερευνήστε μία μονάδα παραγωγής πλαστικών εκ των έσω, στην ιστοσελίδα Mobil Industrial lubricants.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα και να αυξήσω την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας λιπαντικά Mobil SHC;

Όταν οι συνθήκες λειτουργίας είναι δύσκολες, όπως πολύ υψηλές ή και χαμηλές θερμοκρασίες, βαριά φορτία, υψηλές και χαμηλές ταχύτηες περιστροφής, τα λιπαντικά Mobil SHC προσφέρουν ξακάθαρα πλεονεκτήματα. Βοηθούν στην αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού και στη μείωση των αλλαγών λιπαντικού, καθώς και στην ενδεχόμενη μείωση των βλαβών και των απρογραμμάτιστων διακοπών λειτουργίας.

  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού – Τα λιπαντικά Mobil SHC αντέχουν έως και έξι φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα ορυκτέλαια, προσφέροντας εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και αντίσταση στην οξείδωση. Αυτό βοηθά στην επέκταση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού, στη μείωση της ποσότητας και του κόστους απόρριψης των χρησιμοποιημένων λιπαντικών και στην αδιάλειπτη συνέχιση της παραγωγής
  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας – Τα λιπαντικά Mobil SHC προστατεύουν την επένδυσή σας ενάντια στη φθορά, την διάβρωση και τη σκουριά. Η θερμική σταθερότητα κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας σε ακραίες θερμοκρασίες βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας
  • Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη κερδοφορία – Χρησιμοποιώντας Mobil SHC στοχεύετε πέρα από τη λίπανση. Επιδράτε κατευθεάν στα καθαρά κέρδη της εταιρείας σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, αυξάνοντας την απόδοση και τοποθετώντας την κερδοφορία σε διαρκή ανοδική πορεία.

Ποιό λιπαντικό Mobil SHC πρέπει να προμηθευτώ για τον εξοπλισμό μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό και γράσο Mobil στην εφαρμογή σας, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συντήρησης. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό λιπαντικό χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης Looble℠ και ψάχνοντας ανά συγκεκριμένη κατηγορία, κατασκευαστή ή και εφαρμογή.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.