Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Λιπαντικά Ανεμογεννητριών

Mobil SHC 2016Υπάρχει μία πλήρης σειρά συνθετικών λιπαντικών Mobil SHC™ ειδικά σχεδιασμένη για τη λίπανση των ανεμογεννητριών, από τα λιπαντικά μειωτήρων για το κιβώτιο, τα γράσα για το κύριο έδρανο και τα έδρανα για το βήμα των φτερών, του αζιμουθίου και της γεννήτριας, έως τα λιπαντικά για το υδραυλικό κύκλωμα των φτερών. Τα βιομηχανικά λιπαντικά Mobil™ δεν λειτουργούν απλώς στις ανεμογεννήτριες. Τις οδηγούν σε νέα ύψη...

Κατασκευαστές ανεμογεννητριών

Τα Βιομηχανικά Λιπαντιικά Mobil είναι κατάλληλα για τους περισσότερους κατασκευαστές ανεμογεννητριών. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι Vestas, Repower, Suzlon, Enercon, GE Energy και Nordex.

Κατάλληλα λιπαντικά Mobil για τις ανεμογεννήτριες

  • Mobilgear SHC™ XMP 320 συνθετικό λιπαντικό για το κύριο και βοηθητικό κιβώτιο
  • Mobil SHC™ 600 συνθετικά λιπαντικά για τη λίπανση των ρουλεμάν και των βοηθητικών κιβωτίων
  • Mobil SHC™ 524 συνθετικά υδραυλικά λιπαντικά
  • Mobilith SHC™ 460 WT συνθετικό γράσο για τα έδρανα main, pitch και yaw
  • Mobilith SHC™ 100 συνθετικό γράσο για τα έδρανα των γεννητριών

Ζητήστε μία προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις, επισκεφθείτε την Βιβλιοθήκη Τεχνικών Φυλλαδίων.

Εξερευνήστε μία ανεμογεννήτρια εκ των έσω, στην ιστοσελίδα Mobil Industrial lubricants.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα και να αυξήσω την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας λιπαντικά Mobil SHC;

Όταν οι συνθήκες λειτουργίας είναι δύσκολες, όπως πολύ υψηλές ή και χαμηλές θερμοκρασίες, βαριά φορτία, υψηλές και χαμηλές ταχύτηες περιστροφής, τα λιπαντικά Mobil SHC προσφέρουν ξακάθαρα πλεονεκτήματα. Βοηθούν στην αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού και στη μείωση των αλλαγών λιπαντικού, καθώς και στην ενδεχόμενη μείωση των βλαβών και των απρογραμμάτιστων διακοπών λειτουργίας.

  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού – Τα λιπαντικά Mobil SHC αντέχουν έως και έξι φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα ορυκτέλαια, προσφέροντας εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και αντίσταση στην οξείδωση. Αυτό βοηθά στην επέκταση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού, στη μείωση της ποσότητας και του κόστους απόρριψης των χρησιμοποιημένων λιπαντικών και στην αδιάλειπτη συνέχιση της παραγωγής.
  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας – Τα λιπαντικά Mobil SHC προστατεύουν την επένδυσή σας ενάντια στη φθορά, την διάβρωση και τη σκουριά. Η θερμική σταθερότητα κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας σε ακραίες θερμοκρασίες βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας
  • Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη κερδοφορία – Χρησιμοποιώντας Mobil SHC στοχεύετε πέρα από τη λίπανση. Επιδράτε κατευθεάν στα καθαρά κέρδη της εταιρείας σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, αυξάνοντας την απόδοση και τοποθετώντας την κερδοφορία σε διαρκή ανοδική πορεία.

Ποιό λιπαντικό Mobil SHC πρέπει να προμηθευτώ για τον εξοπλισμό μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό και γράσο Mobil στην εφαρμογή σας, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συντήρησης. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό λιπαντικό χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης Looble℠ και ψάχνοντας ανά συγκεκριμένη κατηγορία, κατασκευαστή ή και εφαρμογή.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.