Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Κινητήρες Αερίου

Mobil SHC 2016Τα Mobil Pegasus™ είναι η προηγμένη σειρά λιπαντικών της Mobil™ κατάλληλη για χρήση σε κινητήρες διαφορετικής τεχνολογίας, που χρησιμοποιούν ως καύσιμο αέριο από βιομάζα, από Χ.Υ.Τ.Α. ή και φυσικό αέριο. Για περισσότερα από 40 χρόνια ο στόχος της σειράς Mobil Pegasus™ είναι να προσφέρει τεχνολογία αιχμής, που έχει ως αποτέλεσμα τη βέλτιστη διάρκεια ζωής του κινητήρα και το χαμηλότερο κόστος συντήρησης, βοηθώντας σας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Κατασκευαστές Κινητήρων Αερίου

Τα λιπαντικά Mobil Pegasus™ είναι κατάλληλα για χρήση σε όλους τους κινητήρες των κατασκευστών όπως GE Jenbacher, Waukesha, MWM, Wartsila κ.ά.

Λιπαντικά Mobil™ Oils κατάλληλ για τους κινητήρες αερίου

Για τους κινητήρες φυσικού αερίου:

  • Mobil SHC Pegasus™ πλήρως συνθετικό λιπαντικό
  • Mobil Pegasus™ 1005
  • Mobil Pegasus™ 805

Ζητήστε μία προσφορά

Για τους κινητήρες που χρησιμοποιούν ως καύσιμο αέριο από Χ.Υ.Τ.Α. :

  • Mobil Pegasus™ 605
  • Mobil Pegasus™ SR

Ζητήστε μία προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις, επισκεφθείτε την Βιβλιοθήκη Τεχνικών Φυλλαδίων.

Εξερευνήστε μία μονάδα παραγωγής ενέργειας από αέριο στην ιστοσελίδα Mobil Industrial lubricants.

Βρείτε εδώ το κατάλληλο προϊόν για κάθε εφαρμογή.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα και να αυξήσω την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας λιπαντικά Mobil SHC;

Όταν οι συνθήκες λειτουργίας είναι δύσκολες, όπως πολύ υψηλές ή και χαμηλές θερμοκρασίες, βαριά φορτία, υψηλές και χαμηλές ταχύτηες περιστροφής, τα λιπαντικά Mobil SHC προσφέρουν ξακάθαρα πλεονεκτήματα. Βοηθούν στην αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού και στη μείωση των αλλαγών λιπαντικού, καθώς και στην ενδεχόμενη μείωση των βλαβών και των απρογραμμάτιστων διακοπών λειτουργίας.

  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού – Τα λιπαντικά Mobil SHC αντέχουν έως και έξι φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα ορυκτέλαια, προσφέροντας εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και αντίσταση στην οξείδωση. Αυτό βοηθά στην επέκταση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού, στη μείωση της ποσότητας και του κόστους απόρριψης των χρησιμοποιημένων λιπαντικών και στην αδιάλειπτη συνέχιση της παραγωγής
  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας – Τα λιπαντικά Mobil SHC προστατεύουν την επένδυσή σας ενάντια στη φθορά, την διάβρωση και τη σκουριά. Η θερμική σταθερότητα κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας σε ακραίες θερμοκρασίες βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας
  • Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη κερδοφορία – Χρησιμοποιώντας Mobil SHC στοχεύετε πέρα από τη λίπανση. Επιδράτε κατευθεάν στα καθαρά κέρδη της εταιρείας σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, αυξάνοντας την απόδοση και τοποθετώντας την κερδοφορία σε διαρκή ανοδική πορεία.

Ποιό λιπαντικό Mobil SHC πρέπει να προμηθευτώ για τον εξοπλισμό μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό και γράσο Mobil στην εφαρμογή σας, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συντήρησης. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό λιπαντικό χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης Looble℠ και ψάχνοντας ανά συγκεκριμένη κατηγορία, κατασκευαστή ή και εφαρμογή.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.