Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Λιπαντικά για τη Βιομηχανία Μεταποίησης

Mobil SHC 2016Υπάρχει μία πλήρης σειρά λιπαντικών Mobil™- για τα όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σε μία παραγωγική μονάδα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των υδραυλικών συστημάτων, μειωτήρων, γλιστρών, υγρών κοπής, αεροσυμπιεστών, αλλά και γράσων. Μαζί με τα προγράμματα ανάλυσης λιπαντικών, τα λιπαντικά Mobil είναι σχεδιασμένα να διατήρουν κάθε ένα κομμάτι του εξοπλισμού σας σε άριστη κατάσταση, ώστε να σας βοηθήσουν να μειώσετε το λειτουργικό σας κόστος και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Μηχανήματα και Κατασκευαστές Εξοπλισμού

Τα βιομηχανικά λιπαντικά Mobil είναι κατάλληλα και εγκεκριμένα για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού που συναντάται στη βιομηχανία. Αυτά περιλαμβάνουν κατασκευαστές όπως SEW, Siemens Flender, Hansen Industrial, Atlas Copco, Ingersoll-Rand και Yamazaki Mazak.

Λιπαντικά Mobil για τη βιομηχανία κατασκευών

  • Mobil DTE 10 Excel™ λιπαντικά υδραυλικών συστημάτων
  • Mobil DTE™ 20 λιπαντικά υδραυλικών συστημάτων
  • Mobil SHC™ 600 λιπαντικά μειωτήρων και κυκλοφοριακών συστημάτων
  • Mobil SHC Gear™ λιπαντικά μειωτήρων
  • Mobil Vactra™ λιπαντικά γλιστρών
  • Mobil Rarus SHC™ λιπαντικά αεροσυμπιεστών
  • Mobilith SHC™ 220 συνθετικά γράσα

Ζητήστε μία προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις, επισκεφθείτε την Βιβλιοθήκη Τεχνικών Φυλλαδίων.

Εξερευνήστε μία Βιομηχανική μονάδα παραγωγής στην ιστοσελίδα Mobil Industrial lubricants.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα και να αυξήσω την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας λιπαντικά Mobil SHC;

Όταν οι συνθήκες λειτουργίας είναι δύσκολες, όπως πολύ υψηλές ή και χαμηλές θερμοκρασίες, βαριά φορτία, υψηλές και χαμηλές ταχύτηες περιστροφής, τα λιπαντικά Mobil SHC προσφέρουν ξακάθαρα πλεονεκτήματα. Βοηθούν στην αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού και στη μείωση των αλλαγών λιπαντικού, καθώς και στην ενδεχόμενη μείωση των βλαβών και των απρογραμμάτιστων διακοπών λειτουργίας.

  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού – Τα λιπαντικά Mobil SHC αντέχουν έως και έξι φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα ορυκτέλαια, προσφέροντας εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και αντίσταση στην οξείδωση. Αυτό βοηθά στην επέκταση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού, στη μείωση της ποσότητας και του κόστους απόρριψης των χρησιμοποιημένων λιπαντικών και στην αδιάλειπτη συνέχιση της παραγωγής
  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας – Τα λιπαντικά Mobil SHC προστατεύουν την επένδυσή σας ενάντια στη φθορά, την διάβρωση και τη σκουριά. Η θερμική σταθερότητα κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας σε ακραίες θερμοκρασίες βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας
  • Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη κερδοφορία – Χρησιμοποιώντας Mobil SHC στοχεύετε πέρα από τη λίπανση. Επιδράτε κατευθεάν στα καθαρά κέρδη της εταιρείας σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, αυξάνοντας την απόδοση και τοποθετώντας την κερδοφορία σε διαρκή ανοδική πορεία.

Ποιό λιπαντικό Mobil SHC πρέπει να προμηθευτώ για τον εξοπλισμό μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό και γράσο Mobil στην εφαρμογή σας, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συντήρησης. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό λιπαντικό χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης Looble℠ και ψάχνοντας ανά συγκεκριμένη κατηγορία, κατασκευαστή ή και εφαρμογή.

 

Mobil DTE 10 Excel 68 improves Energy Efficiency by 2,3% in DEMAG injection machines

Mobil DTE 10 Excel 68 improves Energy Efficiency by 2,3% in DEMAG injection machines

PROOF OF PERFORMANCE

A Greek plastic plant case study.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.