Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ποιό λιπαντικό να επιλέξω για το FORD μου;

Υπάρχει μία πλήρης σειρά λιπαντικών κινητήρων της Mobil κατάλληλη για τα διάφορα μοντέλα της FORD, τόσο για κινητήρες βενζίνης όσο και για πετρελαιοκινητήρες. Υπάρχουν λιπαντικά κινητήρων Mobil κατάλληλα για τα μοντέλα Ford Focus, όπως το Ford Focus 1.6 Zetec και το Ford Mondeo καθώς και το Mondeo DuraTorq 2.0TDCi.

Τυπικές Εγκρίσεις Λιπαντικών Κινητήρα για τα αυτοκίνητα Ford

  • Ford WSS-M2C913-C
  • Ford WSS-M2C913-A
  • Ford WSS-M2C913-B

Πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας Mobil 1;

Πλήρως συνθετικά λιπαντικά όπως το Mobil 1 ή το Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 κυκλοφορούν μέσα στον κινητήρα του FORD πιο εύκολα από ότι τα παραδοσιακά ορυκτέλαια, έτσι κινητήρας σας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Το Mobil 1 κυκλοφορεί ταχύτερα, ώστε ο κινητήρας σας να επιτυγχάνει κορυφαία απόδοση λειτουργίας γρηγορότερα. Και τα δύο αυτά οφέλη ενδεχομένως να σημαίνουν βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου που σημαίνει εξοικονομήσει χρημάτων από τα καύσιμα.

Είτε έχετε ένα μεγάλο οικογενειακό Ford ή ένα μικρότερο μοντέλο, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ποιο Λιπαντικό για να σας βοηθήσει να βρείτε ποια λιπαντικά Mobil είναι κατάλληλα για το Ford σας.

Ford oil
Λιπαντικά Κινητήρων Mobil για τα αυτοκίνητα Ford
Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30.
Ζητήστε Προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις των προϊόντων Mobil, παρακαλώ δείτε τα Τεχνικά Φυλλάδια Προϊόντων.

Με ποιό τρόπο τα πλήρως συνθετικά λιπαντικά προστατεύουν τον κινητήρα του FORD μου;

Δοκιμές έχουν δείξει ότι πλήρως συνθετικά λιπαντικά μπορούν να φθάσουν σε όλα τα κινούμενα μέρη του κινητήρα 15 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από ό,τι κάποια συμβατικά λιπαντικά. Μέχρι το λιπαντικό σας να κυκλοφορήσει πλήρως, τριβή μεταξύ των ξηρών μερών του κινητήρα θα μειώσει σταδιακά την διάρκεια ζωής του κινητήρα. Τα συνθετικά λιπαντικά κινητήρων, όπως το Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 αρχίζουν να κυκλοφορούν αμέσως, προστατεύοντας κάθε κινούμενο μέρος εντός του κινητήρα, που με την πάροδο του χρόνου μπορεί να σημαίνει μείωση του κόστους συντήρησης.

Ποιο λιπαντικό θα πρέπει να πάρω για το FORD μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό στο αυτοκίνητό σας που να συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές της FORD. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο προϊον Mobil κατά την τακτική συντήρηση και σύμφωνα με το εγχειρίδιο του οχήματός σας δεν θα επηρεάσει την εγγύηση του κατασκευαστή της FORD. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προτεινόμενα λιπαντικά Mobil, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ποιο Λιπαντικό και αναζητώντας την ακριβή μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου.

 

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.