Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Λιπαντικά για την Παραγωγή Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου

Mobil SHC 2016Υπάρχει μία πλήρης σειρά λιπαντικών υψηλής απόδοσης Mobil™ ειδικά σχεδιασμένη για τη βιομηχανία Εξόρυξης και Παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, είτε αυτή αφορά εξόρυξη σε πλατφόρμες ανοικτής θαλάσσης, είτε εξόρυξη σε χερσαίες εγκαταστάσεις. Αυτά τα υψηλής ποιότητας βομηχανικά λιπαντικά Mobil , συμπεριλαμβανομένων των συνθετικών λιπαντικών και γράσων Mobil SHC™, έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν σε απαιτητικά περιβάλλοντα, που μπορεί να περιλαμβάνουν υψηλή θερμοκρασία και επιμόλυνση με νερό, σε ένα βιομηχανικό κλάδο όπου η αποδοτικότητα και αξιοπιστία των μηχανημάτων είναι αποφασιστικής σημασίας.

Λιπαντικά Mobil κατάλληλα για την βιομηχανία Εξόρυξης και Παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου

 • Mobil SHC Pegasus™ λιπαντικά κινητήρων αερίου
 • Mobil SHC™ 600 Series λιπαντικά μειωτήρων και κυκλοφοριακών συστημάτων
 • Mobilith SHC™ Series συνθετικά γράσα
 • Mobil SHC Polyrex™ Series συνθετικά γράσα
 • Mobil SHC™ Gear λιπαντικά μειωτήρων και εδράνων
 • Mobil Rarus SHC™ 1020 Series λιπαντικά αντλιών ενίσχυσης και αεροσυμπιεστών
 • Mobil EAL™ Hydraulic βιοδιασπώμενα υδραυλικά λιπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον
 • Mobil DTE™ 800 Series λιπαντικά για τουρμπίνες αερίου, ατμού και συνδιασμένου κύκλου
 • Mobil Pegasus™ 1005 λιπαντικό κινητήρων φυσικού αερίου
 • Mobil DTE 10 Excel™ Series υδραυλικά λιπαντικά κατά της φθοράς, εξοικονόμισης ενέργειας
 • Mobilgard™ λιπαντικά μηχανών θαλάσσης και βιομηχανικών εφαρμογών
 • Mobil Delvac™ λιπαντικά πετρελαιοκινητήρων για εντός και εκτός δρόμου εφαρμογές

Ζητήστε μία προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις, επισκεφθείτε την Βιβλιοθήκη Τεχνικών Φυλλαδίων.

Εξερευνήστε μία μονάδα παραγωγής ενέργειας συνδυασμένου κύκλου εκ των έσω, στην ιστοσελίδα Mobil Industrial lubricants.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα και να αυξήσω την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας λιπαντικά Mobil SHC;

Όταν οι συνθήκες λειτουργίας είναι δύσκολες, όπως πολύ υψηλές ή και χαμηλές θερμοκρασίες, βαριά φορτία, υψηλές και χαμηλές ταχύτηες περιστροφής, τα λιπαντικά Mobil SHC προσφέρουν ξακάθαρα πλεονεκτήματα. Βοηθούν στην αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού και στη μείωση των αλλαγών λιπαντικού, καθώς και στην ενδεχόμενη μείωση των βλαβών και των απρογραμμάτιστων διακοπών λειτουργίας.

 • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού – Τα λιπαντικά Mobil SHC αντέχουν έως και έξι φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα ορυκτέλαια, προσφέροντας εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και αντίσταση στην οξείδωση. Αυτό βοηθά στην επέκταση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού, στη μείωση της ποσότητας και του κόστους απόρριψης των χρησιμοποιημένων λιπαντικών και στην αδιάλειπτη συνέχιση της παραγωγής
 • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας – Τα λιπαντικά Mobil SHC προστατεύουν την επένδυσή σας ενάντια στη φθορά, την διάβρωση και τη σκουριά. Η θερμική σταθερότητα κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας σε ακραίες θερμοκρασίες βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας
 • Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη κερδοφορία – Χρησιμοποιώντας Mobil SHC στοχεύετε πέρα από τη λίπανση. Επιδράτε κατευθεάν στα καθαρά κέρδη της εταιρείας σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, αυξάνοντας την απόδοση και τοποθετώντας την κερδοφορία σε διαρκή ανοδική πορεία.

Ποιό λιπαντικό Mobil SHC πρέπει να προμηθευτώ για τον εξοπλισμό μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό και γράσο Mobil στην εφαρμογή σας, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συντήρησης. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό λιπαντικό χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης Looble℠ και ψάχνοντας ανά συγκεκριμένη κατηγορία, κατασκευαστή ή και εφαρμογή.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.