Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Λιπαντικά εγκεκριμένα κατά NSF H1 – Λιπαντικά Mobil για τα Μηχανήματα Τροφίμων

Mobil SHC 2016Τα βιομηχανικά λιπαντικά Mobil διαθέτουν μία πλήρη σειρά προϊόντων εγκεκριμένων κατά NSF H1, κατάλληλα για τη λίπανση του εξοπλισμού και των μηχανημάτων, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Από λιπαντικά για μειωτήρες και αεροσυμπιεστές, για υδραυλικά συστήματα και μεταφοράς θερμότητας, έως και γράσα ειδικών εφαρμογών. Ενώ είναι όλα σχεδιασμένα για να αυξήσουν την παραγωγικότητά σας, τα λιπαντικά της σειράς Mobil SHC Cibus™ (τα οποία παρασκευάζονται σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες κατά ISO 21469 και ISO 22000 και έχουν σχεδιασθεί ειδικά για να συμορφώνονται με το σύστημα Ανάλυσης Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP), μπορούν να σας προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 3.6% σε σύγκριση με τα ορυκτέλαια.

Τα πιο κατάλληλα για τους μεγαλύτερους τομείς της Βιομηχανίας Τροφίμων

Τα βιομηχανικά λιπαντικά Mobil SHC Cibus είναι κατάλληλα για όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες του κλάδου των τροφίμων, όπως της επεξεργασίας κρέατος, των γαλακτοκομικών προϊόντων, των ποτών, της ζυθοποιίας, των αρτοσκευασμάτων, της ζάχαρης, του σίτου, των φαρμακευτικών προϊόντων, των ζωοτροφών και της συσκευασίας αλιευμάτων και τροφίμων.

Εγκεκριμένα λιπαντικά Mobil κατά NSF H1, για τη Βιομηχανία Επεξεργασίας Τροφίμων

Οι σειρές λιπαντικών και γράσων Mobil SHC Cibus και Mobil SHC Polyrex™αντίστοιχα, είναι εγκεκριμένες κατά NSF H1 και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λίπανση όλων των μηχανημάτων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών. Είναι επίσης κατάλληλα για την παρασκευή τροφίμων κατά Halal and Kosher (Parve).

  • Mobil SHC Cibus™ 46 υδραυλικών συστημάτων
  • Mobil SHC Cibus™ 220 μειωτήρων
  • Mobil SHC Polyrex™ 462 γράσο υψηλών θερμοκρασιών
  • Mobilgrease™ FM 222 γράσο γενικής λίπανσης
  • Mobil Gargoyle Arctic SHC™ λιπαντικό συστημάτων ψύξης

Ζητήστε μία προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις, επισκεφθείτε την Βιβλιοθήκη Τεχνικών Φυλλαδίων.

Εξερευνήστε μία μονάδα παραγωγής πλαστικών εκ των έσω, στην ιστοσελίδα Mobil Industrial lubricants.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα και να αυξήσω την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας λιπαντικά Mobil SHC;

Όταν οι συνθήκες λειτουργίας είναι δύσκολες, όπως πολύ υψηλές ή και χαμηλές θερμοκρασίες, βαριά φορτία, υψηλές και χαμηλές ταχύτηες περιστροφής, τα λιπαντικά Mobil SHC προσφέρουν ξακάθαρα πλεονεκτήματα. Βοηθούν στην αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού και στη μείωση των αλλαγών λιπαντικού, καθώς και στην ενδεχόμενη μείωση των βλαβών και των απρογραμμάτιστων διακοπών λειτουργίας.

  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού – Τα λιπαντικά Mobil SHC αντέχουν έως και έξι φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα ορυκτέλαια, προσφέροντας εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και αντίσταση στην οξείδωση. Αυτό βοηθά στην επέκταση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού, στη μείωση της ποσότητας και του κόστους απόρριψης των χρησιμοποιημένων λιπαντικών και στην αδιάλειπτη συνέχιση της παραγωγής
  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας – Τα λιπαντικά Mobil SHC προστατεύουν την επένδυσή σας ενάντια στη φθορά, την διάβρωση και τη σκουριά. Η θερμική σταθερότητα κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας σε ακραίες θερμοκρασίες βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας
  • Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη κερδοφορία – Χρησιμοποιώντας Mobil SHC στοχεύετε πέρα από τη λίπανση. Επιδράτε κατευθεάν στα καθαρά κέρδη της εταιρείας σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, αυξάνοντας την απόδοση και τοποθετώντας την κερδοφορία σε διαρκή ανοδική πορεία.

Ποιό λιπαντικό Mobil SHC πρέπει να προμηθευτώ για τον εξοπλισμό μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό και γράσο Mobil στην εφαρμογή σας, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συντήρησης. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό λιπαντικό χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης Looble℠ και ψάχνοντας ανά συγκεκριμένη κατηγορία, κατασκευαστή ή και εφαρμογή.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.