Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • Αρχική
  • Γιορτάστε επιδόσεις εν κινήσει

Γιορτάστε επιδόσεις εν κινήσει

Γιορτάστε επιδόσεις εν κινήσει

Απολαύστε entertainment downloads με Mobil 1™


Για να απολαύσετε επιδόσεις εν κινήσει και για να σας κρατήσουμε συντροφιά σε κάθε σας ταξίδι, σας προσφέρουμε ένα φανταστικό entertainment download με κάθε συσκευασία, αλλαγή λιπαντικού ή σέρβις Mobil 1 σε όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα.

Διεκδικήστε με 3 απλά βήματα

 

1. Αγοράστε ένα προϊόν Mobil 1

1. Αγοράστε ένα προϊόν Mobil 1

Από 1 Μάιου έως 31 Ιούλιου 2017, αγοράζοντας μια συσκευασία 1ή 5L Mobil 1 (με το ενσωματωμένο αυτοκόλλητο) στο κατάστημα ή πραγματοποιώντας μια αλλαγή λιπαντικών με Mobil 1 λαμβάνετε έναν μοναδικό προωθητικό κωδικό.
2. Εισάγετε τα στοιχεία σας

2. Εισάγετε τα στοιχεία σας

Συμπληρώστε την online φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 14 Αυγούστου 2017 και ώρα 23:59 για την επικύρωση του κωδικού σας και τη λήψη ενός email με ένα σύνδεσμο για την προπληρωμένη σας Virtual Mastercard®.
3. Κατεβάστε την ψυχαγωγία σας

3. Κατεβάστε την ψυχαγωγία σας

Ενεργοποιήστε την Virtual Mastercard® σας και εξαργυρώστε την σε entertainment downloads σε οποιοδήποτε κατάστημα online αγορών.

Έχετε ήδη κωδικό της προωθητικής;

Έχετε ήδη κωδικό
της προωθητικής;


Αναζητήστε τώρα

 

Σημείωση - Επιτρέπονται μέχρι τρείς (3) κατ’ ανώτατο όριο, αγορές με τα αντίστοιχα δικαιώματά τους, ανα συμμετέχοντα κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς.

*Η Προωθητική ισχύει από τις 01/05/2017 έως τις 31/07/2017 μόνο στα συμμετέχοντα καταστήματα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αυτή η προσφορά υπόκειται σε Όρους και Προϋποθέσεις.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.