Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Διασφάλιση Mobil Serv℠

 

Απεριόριστοι πόροι για κορυφαία απόδοση

Εμείς στην ExxonMobil είμαστε δεσμευμένοι στο να βοηθάμε επιχειρήσεις να γίνονται ασφαλέστερες, παραγωγικότερες και συνειδητοποιημένες ως προς την προστασία του περιβάλλοντος. Με την proactive προσέγγιση στην συντήρηση μέσω της ανάλυσης λιπαντικών Mobil Serv℠, μπορείτε να βελτιώσετε:

Ασφάλεια— μέσω της αύξησης των διαστημάτων αλλαγής και προστασίας των εξαρτημάτων του εξοπλισμού, που οδηγεί σε μείωση του χρόνου αλληλεπίδρασης εργαζομένου-εξοπλισμού.

Περιβαλλοντική Φροντίδα —μείωση του όγκου απόρριψης λιπαντικών λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής λιπαντικού και εξοπλισμού.

Παραγωγικότητα— μέσω της βελτιστοποίησης του προγραμματισμού συντήρησης και μείωση των απρογραμμάτιστων διακοπών λειτουργίας.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.