Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ΕΞΟΡΥΞΗ

Όποια και εάν είναι η εξόρυξη σας (ορυκτά, μέταλλα, ασφαλτούχος άμμος ή άνθρακας), αναμένετε από τον εξοπλισμό σας αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα για την μεγιστοποίηση της παραγωγής, την προστασία του περιβάλλοντος και την εξασφάλιση μιας ασφαλούς λειτουργίας.
Τα βιομηχανικά λιπαντικά Mobil ™ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν τον εξοπλισμό στις πιο σκληρές συνθήκες. Μπορείτε να βασιστείτε στα αποδεδειγμένα σε σκληρές συνθήκες προϊόντα μας και στην τεχνογνωσία λίπανσης που διαθέτουμε προκειμένου να κρατήσετε τα σταθερά αλλά και κινούμενα μηχανήματά σας σε λειτουργία μέγιστης αποδοτικότητας.
Προσφέρουμε μια ευρεία σειρά συνθετικών λιπαντικών υψηλής απόδοσης με βάση το πετρέλαιο για τις πολλές εξειδικευμένες ανάγκες της εξορυκτικής βιομηχανίας.

ΛΙΠΑΝΙΚΆ MOBIL ΚΑΤΆΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΈΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ:

Mobil SHC™ 600 Σειρά λιπαντικών κιβωτίων μετάδοσης και κυκλοφορικών συστημάτων
Mobil SHC Gear Σειρά λιπαντικών κιβωτίων μετάδοσης
Mobil SHC Rarus Λιπαντικά αεροσυμπιεστών
Mobil SHC Gear ΟΗ για κινητό εξοπλισμό ορυχείων
Mobil Dynagear™ λιπαντικά πολλαπλών χρήσεων ανοικτών οδοντωτών τροχών
Mobilgrease XHP™ Mine, Γράσα λιθίου με Διθειούχο Μολυβδαίνιο
Mobil Delvac™ λιπαντικά κινητήρων ντίζελ
• Mobiltrans™ λιπαντικό κιβωτίων και συστημάτων μετάδοσης κίνησης
Mobil Delvac Synthetic Transmission Fluid
Mobilube™ HD λιπαντικά πολλαπλών χρήσεων για κιβώτια ταχυτήτων και αξόνων
Mobil DTE 10 Excel™ υδραυλικά λιπαντικά για μεγάλο εύρος θερμοκρασιών

Στη Mobil δεν παρέχουμε μόνο λιπαντικά. Σας στηρίζουμε, επίσης, με την μακροχρόνια εμπειρία λίπανσης που διαθέτουμε και μια πλήρη γκάμα Υπηρεσιών Ανάλυσης Mobil Serv℠ που βοηθούν τα ορυχεία στη μείωση του κόστους, την αύξηση της αποδοτικότητας και τη μείωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων.
Κατανοούμε την εξόρυξη και είμαστε έτοιμοι με τους ανθρώπους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες λίπανσης μας να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εξοπλισμό λειτουργίας των ορυχείων σας.

 

Ζητήστε μία προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις, επισκεφθείτε την Βιβλιοθήκη Τεχνικών Φυλλαδίων.

Εξερευνήστε μία μονάδα εξόρυξης στην ιστοσελίδα Mobil Industrial lubricants.

 

Λύσεις για ορυχεία

MinningΗ ομάδα βιομηχανικών λιπαντικών της Mobil™ αντιλαμβάνεται ότι η επιτυχία της επιχείρησής σας είναι κάτι περισσότερο από παραγωγικότητα. Είναι οι βιώσιμες διαδικασίες.
Διαβάστε το φυλλάδιο

 

 

  

1Οδηγός εφαρμογής Βιομηχανικών γράσων

Ψάχνετε για έναν οδηγό για ποιο από τα βιομηχανικά γράσα Mobil ™ ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας? Δείτε εδώ περισσότερα.
Τεχνικά Θέματα, Αγγλικά, pdf

 

2Δοκιμές τοξικότητας Λιπαντικών στο υδάτινο περιβάλλον

Όταν λιπαντικά έρχονται σε επαφή με το έδαφος, το νερό και τους υγροτόπους, η τοξικότητα τους στο υδάτινο περιβάλλον είναι μια έγκυρη ανησυχία.
Τεχνικά Θέματα, Αγγλικά, pdf

 

3

Παραγωγικότητα ορυχείων

Μάθετε σχετικά με το τι ο τομέας της εξόρυξης κάνει για να ξεκλειδώσει την παραγωγικότητα και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της διακύμανσης των τιμών και του περιορισμού των περιθωρίων κέρδους.
Βιομηχανικές ιδέες, Αγγλικά, άρθρο

 

4Το Mobil SHC™ 626 βοηθά την Xinyu Iron & Steel Co., Ltd. Εργοστάσιο Ηλεκτρικής θερμότητας με την επιτυχημένη απόδοση του κιβωτίου των πύργων ψύξης

Η αλλαγή σε Mobil SHC™ 626 βοήθησε έναν πελάτη να μειώσει τη θερμοκρασία λειτουργίας σε κιβώτια πύργων ψύξης κάτι που οδήγησε σε μεγάλη εξοικονόμηση. 
Ιστορίες επιτυχίας, Αγγλικά, pdf

 

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.