Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Γερμανικά αριστουργήματα από το 1927

Η Berga είναι μία Γερμανική μάρκα μπαταριών, η ιστορία της οποίας ξεκίνησε το 1927, όταν μία ομάδα εφευρετικών Γερμανών μηχανικών τις εισήγαγε στην αγορά, μεταβάλλοντας σημαντικά τα δεδομένα της τότε ανθρώπινης μετακίνησης.
Έως και σήμερα, έχει παραμείνει πιστή στην 80ετή παράδοση της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της, με την υψηλή ισχύ και την αξιοπιστία να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Σήμερα η Berga είναι μάρκα της Clarios, η οποία κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση στην κατασκευή μπαταριών. Η διεθνής πείρα της, επιτρέπει στη Berga να εφαρμόζει στα προϊόντα της τις νέες τεχνολογίες. Σε συνεργασία με όλους τους ηγετικούς κατασκευαστές, εξελίσσει τις μελλοντικές τάσεις, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.
Με λίκνο τη Γερμανία, μία από τις ηγετικές βιομηχανικές χώρες και αποτελώντας μέλος της Clarios, η Berga διαθέτει τις καλύτερες βάσεις και μία μακρά ιστορία, ώστε για να αποτελεί σήμερα και στο μέλλον μία μάρκα υψηλής αξιοπιστίας, αδιαμφησβήτητης ποιότητας και καινοτομίας.

fixed graphic

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.