Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ποιό λιπαντικό να επιλέξω για το Audi μου;

Υπάρχει μία πλήρης σειρά λιπαντικών κινητήρων της Mobil κατάλληλη για τα διάφορα μοντέλα της Audi, τόσο για κινητήρες βενζίνης όσο και για TDI πετρελαιοκινητήρες.

Για παράδειγμα, έχουν κατασκευασθεί λιπαντικά κινητήρων Mobil κατάλληλα για τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα Audi A3, όπως το Audi A3 Sportback 2.0 TDI, καθώς επίσης και λιπαντικά για τα μοντέλα Audi A4, όπως το Audi A4 Avant 2.0 TFSI.

Τυπικές Εγκρίσεις Λιπαντικών Κινητήρα για τα αυτοκίνητα Audi

  • Audi VW 504 00
  • Audi VW 507 00
  • Audi VW 502 00
  • Audi VW 505 00

Πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας Mobil 1;

Πλήρως συνθετικά λιπαντικά όπως το Mobil 1, κυκλοφορούν μέσα στον κινητήρα του Audi πιο εύκολα από ό, τι τα παραδοσιακά ορυκτέλαια κι έτσι ο κινητήρας σας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Το Mobil 1 κυκλοφορεί ταχύτερα, ώστε ο κινητήρας σας να επιτυγχάνει κορυφαία απόδοση λειτουργίας γρηγορότερα. Και τα δύο αυτά οφέλη ενδεχομένως να σημαίνουν βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου, δηλαδή εξοικονόμηση χρημάτων από τα καύσιμα.

Είτε έχετε ένα μικρότερο Audi TT ή ένα μεγάλο Audi S8, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ποιο Λιπαντικό για να σας βοηθήσει να βρείτε ποια λιπαντικά Mobil, είναι κατάλληλα για το Audi σας.

Audi oil
Λιπαντικά Κινητήρων Mobil 1 για τα αυτοκίνητα Audi
Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
Mobil 1 New Life 0W-40.
Ζητήστε Προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις των προϊόντων Mobil, παρακαλώ δείτε τα Τεχνικά Φυλλάδια Προϊόντων.

Με ποιο τρόπο, τα πλήρως συνθετικά λιπαντικά προστατεύουν τον κινητήρα του Audi μου;

Δοκιμές έχουν δείξει ότι το Mobil 1 μπορεί να φτάσει σε όλα τα κινούμενα μέρη του κινητήρα 15 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα, από ότι κάποια συμβατικά λιπαντικά. Μέχρι το λιπαντικό σας να κυκλοφορήσει πλήρως, η τριβή μεταξύ των ξηρών μερών του κινητήρα θα μειώσει σταδιακά την διάρκεια ζωής του κινητήρα. Τα συνθετικά λιπαντικά κινητήρων, όπως το Mobil 1 αρχίζουν να κυκλοφορούν αμέσως, προστατεύοντας κάθε κινούμενο μέρος εντός του κινητήρα, που με την πάροδο του χρόνου μπορεί να σημαίνει μείωση του κόστους συντήρησης.

Ποιο λιπαντικό θα πρέπει να πάρω για το Audi μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό στο αυτοκίνητό σας, που να συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές της Audi. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο Mobil 1 κατά την τακτική συντήρηση και σύμφωνα με το εγχειρίδιο του οχήματός σας, δεν θα επηρεαστει η εγγύηση της Audi. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προτεινόμενα λιπαντικά Mobil, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ποιο Λιπαντικό και αναζητώντας το σωστό μοντέλο αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.