Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Λιπαντικά Αεριοστροβίλων

Mobil SHC 2016Υπάρχει μια πλήρης σειρά από ειδικά σχεδιασμένα, υψηλής απόδοσης βιομηχανικά λιπαντικά Mobil ™, κατάλληλα για τη λίπανση των αεριοστροβίλων και όλες των κρίσιμων εφαρμογών σε μία μονάδα παραγωγής ενέργειας. Από τα ανώτερης απόδοσης λιπαντικά για τουρμπίνες που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άριστο έλεγχο των αποθέσεων για αδιάλειπτη λειτουργία, έως τα συνθετικά λιπαντικά και γράσα Mobil SHC ™για χρήση σε απαιτητικές συθήκες, όπως υψηλή θερμοκρασία και επιμόλυνση με νερό, τα βιομηχανικά λιπαντικά Mobil μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να μειώσουν δυνητικά το κόστος σας.

Κατασκευαστές Στροβίλων Αερίου

τα βιομηχανικά λιπαντικά Mobil είναι κατάλληλα για χρήση σε τουρμπίνες πολλών κατασκευαστών, όπως Siemens, GE και Alstom.

Τυπικές Εγκρίσεις για λιπαντικά Στροβίλων

Για στροβίλους φυσικού αερίου:

 • Siemens TLV 9013 04
 • Alstom HTGD 90117
 • Solar ES9-224 Class 1
 • GE GEK 32568G
 • GE GEK 101941A
 • GE GEK 28143B

Ζητήστε μία προσφορά

Λιπαντικά Mobil κατάλληλα για χρήση σε τουμπίνες αερίου

 • Mobil SHC™ 800 λιπαντικό στροβίλων αερίου
 • Mobil DTE™ 800 λιπαντικό στροβίλων αερίου
 • Mobil DTE™ 700 λιπαντικό στροβίλων αερίου
 • Mobil DTE™ 932 GT για τον έλεγχο της λάκας, ιδιαίτερα σε στροβίλους της GE

Ζητήστε μία προσφορά

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις, επισκεφθείτε την Βιβλιοθήκη Τεχνικών Φυλλαδίων.

Εξερευνήστε μία μονάδα παραγωγής συνδυασμένου κύκλου στην ιστοσελίδα Mobil Industrial lubricants.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα και να αυξήσω την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας λιπαντικά Mobil SHC;

Όταν οι συνθήκες λειτουργίας είναι δύσκολες, όπως πολύ υψηλές ή και χαμηλές θερμοκρασίες, βαριά φορτία, υψηλές και χαμηλές ταχύτηες περιστροφής, τα λιπαντικά Mobil SHC προσφέρουν ξακάθαρα πλεονεκτήματα. Βοηθούν στην αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού και στη μείωση των αλλαγών λιπαντικού, καθώς και στην ενδεχόμενη μείωση των βλαβών και των απρογραμμάτιστων διακοπών λειτουργίας.

 • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού – Τα λιπαντικά Mobil SHC αντέχουν έως και έξι φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα ορυκτέλαια, προσφέροντας εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και αντίσταση στην οξείδωση. Αυτό βοηθά στην επέκταση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού, στη μείωση της ποσότητας και του κόστους απόρριψης των χρησιμοποιημένων λιπαντικών και στην αδιάλειπτη συνέχιση της παραγωγής
 • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας – Τα λιπαντικά Mobil SHC προστατεύουν την επένδυσή σας ενάντια στη φθορά, την διάβρωση και τη σκουριά. Η θερμική σταθερότητα κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας σε ακραίες θερμοκρασίες βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας
 • Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη κερδοφορία – Χρησιμοποιώντας Mobil SHC στοχεύετε πέρα από τη λίπανση. Επιδράτε κατευθεάν στα καθαρά κέρδη της εταιρείας σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, αυξάνοντας την απόδοση και τοποθετώντας την κερδοφορία σε διαρκή ανοδική πορεία.

Ποιό λιπαντικό Mobil SHC πρέπει να προμηθευτώ για τον εξοπλισμό μου;

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό λιπαντικό και γράσο Mobil στην εφαρμογή σας, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συντήρησης. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό λιπαντικό χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης Looble℠ και ψάχνοντας ανά συγκεκριμένη κατηγορία, κατασκευαστή ή και εφαρμογή.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.