Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mobil 1™ - Προστασία turbo κινητήρα από την Underground Racing

Με έδρα στη Charlotte, N.C., στις ΗΠΑ,  η Underground Racing εγκαθιστά συστήματα στροβιλοσυμπιεστών που μετατρέπουν Lamborghini, Ferrari και άλλα υψηλής ισχύος, εξωτικά αυτοκίνητα σε παγκοσμίου ρεκόρ τέρατα της ταχύτητας. Αυτό το συνεργείο για supercar εμπιστεύεται μόνο τα λιπαντικά Mobil 1™ για την προστασία των υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων τους.


Όταν η Underground Racing θέλει να πιέσει ένα twin-turbo Lamborghini με 2.400 ίππους, υπάρχει μόνο ένα συνθετικό λάδι κινητήρα που εμπιστεύεται. Ακούστε τον KC Howeth να εξηγεί γιατί πιστεύει ότι τίποτα άλλο δεν συγκρίνεται με το Mobil 1™ για την προστασία του κινητήρα στις ακραίες συνθήκες για ρεκόρ.

Τα Υπερτροφοδοτούμενα supercars εξαρτώνται από το λιπαντικό κινητήρων Mobil 1

Οι στροβιλοσυμπιεστές δημιουρούν επιπλέον ισχύ για τους κινητήρες, αλλά επίσης να δημιουργούν και αύξηση της θερμοκρασίας. Το λιπαντικό του κινητήρα μπορεί να υπερβαίνει τους 205 βαθμούς Κελσίου, το οποίο είναι περίπου διπλάσιο από το μέσο όρο θερμότητας που λειτουργούν οι κινητήρες χωρίς turbo. Αυτό καθιστά τη σωστή λίπανση απαραίτητη σε υπερτροφοδοτούμενες εφαρμογές. "Συνειδητοποιήσαμε πόσο κρίσιμο ήταν αυτό, όταν ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε υπερσυμπιεστές στους κινητήρες μας», εξηγεί ο KC Howeth, συνιδρυτής της Underground Racing. "Η τεχνολογία του Mobil 1 προσφέρει τη λύση, αφού οι κινητήρες μπορούν να αντέξουν παρά την ακραία αύξηση της θερμότητας και την ιπποδύναμης."

Μετά τη δοκιμή άλλων λιπαντικών κινητήρων, οι μηχανικοί της Underground Racing ανακάλυψαν ότι μόνο τα Mobil 1 ™ παρέχουν πραγματική προστασία του κινητήρα, κάτι απαραίτητο ώστε να αντέχουν την υπερβολική θερμότητα αλλά και την ωμή δύναμη που ένα εξοπλισμένο με turbo supercar, παράγει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα εγγυήσεων της UR εγγυάται τους κινητήρες αυτούς μόνο με την αποκλειστική χρήση του Mobil 1 ™.

"Ειλικρινά, κάνενα άλλο λιπαντικό δεν προστατεύει καλύτερα από ότι το Mobil 1», λέει ο Howeth.

Οι ακραίες βελτιώσεις της Underground Racing στα supercar αυτά, καθιστούν απαραίτητη την προστασία των turbo κινητήρων. Κατόπιν δοκιμασιών απεδείχθει ότι η τεχνολογία του  λιπαντικού Mobil 1 ™ βοήθησε την Underground Racing να φτάσει τους κινητήρες τους στα όριά τους, φτάνοντας με μια υπερτροφοδοτούμενη Lamborghini Huracan σε διαδρομή μισού μιλιού (0,8 Km) ρεκόρ ταχύτητας – με  383.98 Km /ώρα.

Χρησιμοποιούμε cookies που είναι απαραίτητα για την αποθήκευση των επιλογών σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης και για την στατιστική ανάλυση με σκοπό να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και την εμπειρία σας. Επιλέξτε "Αποδέχομαι" εφόσον έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου και επιθυμείτε την εγκατάσταση των cookies.